Komšije PROGOVORILE o lažnom hirurgu i njegovoj majci: Živeli su skromno, a onda odjednom BAZEN U DVORIŠTU

Autor: Blic, Republika

Hronika

26.05.2021

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maser Sava Knežević (23) i njegova majka, cvećarka Danijela (49) bavili su se nadrilekarstvom i u poslednjih godinu i po dana izvršili na desetine zahvata, iako nijedno od njih nema adekvatno medicinsko obrazovanje. Sve to je rezultirao žrtvama koje su ostale unakažene nakon "tretmana", dok su oni punili svoje džepove.

RepublikaFoto: printskrin
Sava Knežević

Kako navode njihove komšije iz Batajnice, oni su na ovaj način pokušali da se izvuku iz dugova u koje su zapali kada je Danijela otvorila cvećaru.

- Znamo Kneževiće, nisu oni loše komšije. Njegov otac je zaista dobar čovek, miran, kulturan, ali majka... Došla je, rasprodala im dedovinu, pa počela biznis - rekao je jedan od komšija.

Prema njegovoj, ali i prema priči drugih meštana, posao sa cvećarama Kneževiće je uvukao u probleme i bio uvod za jezivu prevaru koju su kasnije sproveli.

- Nije plaćala kiriju, menjala je lokale, ostajala dužna, kamata na kamatu... Lako se u problem zapadne. Otkud im ideja da počnu da rade estetske zahvate ne znam, jedino ako to nisu videli kao način da dođu do brze zarade - rekao je i dodao da su oni još pre nekoliko godina, kada je propao posao sa cvećarom dali oglas da prodaju kuću, navodno kako bi od tog novca mogli da isplate dugove.

Kako navode komšije, cvećara je bila Danijelin biznis, a sumnjaju da je suprug sve to vreme znao šta se zbiva iza priče o otvorenoj ordinaciji i estetskim zahvatima.

- Ja smem da se kladim da on nije znao šta se tamo dešava. Pa on se kleo u Savu. Ne mogu da garantujem, ali vrlo je verovatno da je sve ovo bilo njena ideja, ne bi me to uopšte začudilo - kaže čovek.

Meštani su naveli da su Kneževići imali zemlju, ali da su je rasprodali. Godinama njihova kuća izgledala je skromno i nije privlačila pažnju. Dok nisu krenuli da je renoviraju i sređuju, čak su i bazen počeli da rade iza kuće. Mnogima je bilo sumnjivo što su javne ličnosti počele da ih reklamiraju u tolikoj meri.

Sava i njegova majka Danijela uhapšeni su pre dva dana u Beogradu. Juče su saslušani i tom prilikom su se pred tužiocem branili ćutanjem. Sava je optužen da počinio krivično delo teška dela protiv zdravlja ljudi, i njegova majka, inače po zanimanju cvećarka, osumnjičena da mu je bila saučesnik u nadrilekastvu, kojim se bavio.

Tužilaštvo će nakon svih prikupljenih dokaza naložiti i posebnu proveru imovine osumnjičenih Save Kneževića i Danijele Knežević stečene bavljenjem ovim nelegalnim poslom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading