DANIJEL PREGAZIO "STOJADINOM" KOMŠIJU PA AUTO ZAKOPAO DA SAKRIJE TRAGOVE: Na sahrani pokojnika plakao i jaukao, zločin otkriven 5 godina kasnije

Autor:

Hronika

25.05.2021

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Svaki zločinac pokušava da prikrije tragove svog zlodela. Međutim, šta su sve počinioci u stanju da urade i skinu sa sebe krivicu najbolje govori slučaj Danijela K.

Foto: MUP Srbije
Zakopan "stojadin" kojim je Danijel izvršio zločin

Njegov zločin je otrkiven 27. oktobra 2016. godine. Tačnije, toga dana je šumar na putu između sela Grebenac i Dupljaja, na području Bele Crkve, pronašao telo meštanina Živojina Žebeljana (77). Odmah je bilo jasno da je nastradao na biciklu i da ga je pokosio automobil. Policija je došla na mesto zločina i potraga je krenula, javljaju Novosti.

Ubrzo je uhapšen Danije K., Živojinov komšija iz sela Dupljaja. Prikupljeni su svi dokazi i nije bilo sumnje da je pravi počinalac u pritvoru. Ali, automobila kojim je usmrćen starac nigde nije bilo. Onda je islivala neverovatna priča.

Danijel je te večeri slavio u porodičnom domu, pa kada je nestalo pića, krenuo je da dokupi. U pripitom stanju seo je za volan automobila „zastava 101“. Na putu do kuće, oko 18 sati, je i usmrtio komšiju. Produžio je dalje i nije ni pokušao da pružio pomoć unesrećenom starcu.

Pravo sa mesta nesreće odvezao se putem ka Kovinu. U blizini Deliblatske peščare, na nepristupačnom terenu, zakopao "stojadina"! Supruzi je rekao da je automobil prodao.

Posle je mrtva hladan otišao i na sahranu komšiji. Čak je i jaukao za svojom žrtvom. Ali, stavljene su mu lisice na ruke.

Komentari (0)

Loading