DANIJEL PREGAZIO "STOJADINOM" KOMŠIJU PA AUTO ZAKOPAO DA SAKRIJE TRAGOVE: Na sahrani pokojnika plakao i jaukao, zločin otkriven 5 godina kasnije

Autor: Republika

Hronika

25.05.2021

09:39

Svaki zločinac pokušava da prikrije tragove svog zlodela. Međutim, šta su sve počinioci u stanju da urade i skinu sa sebe krivicu najbolje govori slučaj Danijela K.

MUP Srbije
Zakopan "stojadin" kojim je Danijel izvršio zločin

Njegov zločin je otrkiven 27. oktobra 2016. godine. Tačnije, toga dana je šumar na putu između sela Grebenac i Dupljaja, na području Bele Crkve, pronašao telo meštanina Živojina Žebeljana (77). Odmah je bilo jasno da je nastradao na biciklu i da ga je pokosio automobil. Policija je došla na mesto zločina i potraga je krenula, javljaju Novosti.

Ubrzo je uhapšen Danije K., Živojinov komšija iz sela Dupljaja. Prikupljeni su svi dokazi i nije bilo sumnje da je pravi počinalac u pritvoru. Ali, automobila kojim je usmrćen starac nigde nije bilo. Onda je islivala neverovatna priča.

Danijel je te večeri slavio u porodičnom domu, pa kada je nestalo pića, krenuo je da dokupi. U pripitom stanju seo je za volan automobila „zastava 101“. Na putu do kuće, oko 18 sati, je i usmrtio komšiju. Produžio je dalje i nije ni pokušao da pružio pomoć unesrećenom starcu.

Pravo sa mesta nesreće odvezao se putem ka Kovinu. U blizini Deliblatske peščare, na nepristupačnom terenu, zakopao "stojadina"! Supruzi je rekao da je automobil prodao.

Posle je mrtva hladan otišao i na sahranu komšiji. Čak je i jaukao za svojom žrtvom. Ali, stavljene su mu lisice na ruke.

Komentari (0)

Loading