(FOTO, VIDEO) OVO JE POZADINA SINOĆNJEG OBRAČUNA NAVIJAČA U BETON HALI! Više stotina privedenih! TUKLI I GOSTE, OTIMALI IM HRANU IZ TANJIRA...

Autor: Republika

Hronika

23.05.2021

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u Beton hali tokom proslave šampionske titule Crvene zvezde došlo do opšte tuče navijača tog kluba i pristalica Partizana, a kako Republika saznaje, uhapšeno je više stotina ljudi.

RepublikaFoto: E-stok

Prema saznanjima Republike, "Delije" su krenule u masovni obračun sa ekipom Veljka Belivuka koja obezbeđuje lokale u Beton hali. 

S obzirom na to da su Belivuk i njegovi pajtosi godinama terorisali navijače Zvezde, da su neke oteli i ubili, policija pretpostavlja da je to jedan od glavnih motiva napada.

RepublikaFoto: E-stok

A da je osveta bila i više nego surova, dovoljno ilustruje podatak da su navijači Zvezde sinoć razlupali tri lokala u Beton hali, a da bi Veljinim vojnicima pokazali "ko je gazda" čak su i gosti platili ozbiljan ceh, jer su navijači Zvezde i njih tukli, otimali im hranu iz tanjira...

Jedan od svedoka je rekao da je sinoć u Beton hali bilo jezivo:

RepublikaFoto: E-stok

- Ono na filmu nisam video. Sedeo sam u lokalu kad je u njega uletelo oko 1.000 navijača... Lomili su šta su stigli, krvi i stakla je bilo na sve strane. Nastao je stapedo, uletela je i policija...  Navijači nisu, pritom, dozvoljavali da niko izađe iz lokala... Ljudi su bili u takvoj panici i strahu, ništa slično zaista do sada nisam ni video ni doživeo - rekao je za "Republiku" svedok događaja.

Podsećamo da se Veljko Beluvuk sumnjiči da je u prethodnom periodu ubio više navijača Zvezde, među kojima je i Zdravko Radojević. Policija sumnja da je i on, kao i ostale žrtve, posle ubistva samleven u mašini za meso, u kući strave u Ritopeku, a potom su Veljini vojnici od tog mesa pravili ćevape i slali ih Radoju Zviceru, vođi "kavačkog klana" koji im je svima bio nadređeni.

Više od tome pročitajte ovde.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading