ODMOTAVA SE KLUPKO OKO UBISTVA RUMUNKE: Majka i sin odgovorni za još neke nestanke STRANIH DRŽAVLJANA u Pančevu?!

Autor:

Hronika

21.05.2021

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon hapšenja Bogdanke Gornik (68) i njenog sina Bobana Milosavljevića (46) iz Pančeva zbog sumnje da su ubili rumunsku državljanku Mioru Hajduk (53) policija proverava da li ta porodica stoji iza još nekih nestanaka ljudi u tom gradu!

RepublikaFoto: Instagram
Miora Hajduk

- Bogdanka je u poslednje vreme pazarila više nekretnina, a vremenski period se poklapa sa nestankom nekoliko rumunskih državljana u tom gradu. Proverava se da li postoji još njihovih žrtava - kaže izvor blizak istrazi za beogradske medije, prenosi Kurir.

Podsetimo, Miora, koja je radila kao prodavačica na buvljaku u Pančevu, mučki je ubijena pre četiri dana u Pančevu kad je otišla kod svoje knjigovođe Bogdanke Gornik (68) da se požali zbog štete koja joj je naneta.

Hajduk je u Srbiji inače živela sama.

Bogdanka i njen sin Boban su osumnjičeni da su svirepo ubili nesrećnu ženu  i njeno telo zakopali tik uz stazicu u svom dvorištu. Ubistvo je otkriveno kad su Miorini stanodavci shvatili da se nije vratila kući pa su obavestili policiju i krenuli da je traže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading