POČELO SUĐENJE ZA POKUŠAJ UBISTVA U ZEMUNU! Ranjeni Ciga: Nije me ranio Malbaša!

Autor: Aleksandra GRUJIĆ

Hronika

19.05.2021

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje bivšem fudbaleru Nikoli Malbaši (43), koji se tereti da je 8. jula prošle godine u Ševinoj ulici u Zemunu izbo nožem Igora Neškovića (47), poznatijeg kao Ciga, počelo je u Višem sudu u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Malbaša

Na samom početku ročišta došlo je do preokreta jer je Malbaša u istrazi izjavio da se Nešković i on poznaju godinama i da nikad u životu ne bi naudio svom kućnom prijatelju.

- Nisam kriv i nisam počinio delo koje mi se stavlja na teret. Igor i ja se družimo preko 20 godina, osim toga smo i poslovni partneri - rekao je bivši fudbaler.

Reči optuženog ponovio je i oštećeni Nešković, koji je opovrgao da mu je Malbaša naneo povrede.

- Nakon što smo pogledali plac za koji je Malbaša dobio dozvolu i seli u auto, pojavio se smeđi gospodin kojeg sam tada prvi put u životu video. Čovek je počeo da lupa na prozor suvozača gde se nalazio Nikola i psovao je. Nakon nekoliko sekundi seo je iza Nikole i udario ga najmanje 10 puta pesnicama po glavi - ispričao je Nešković i dodao:

- Bilo mi je žao mog prijatelja, pa sam pokušao da tog čoveka smirim tako što sam s vozačevog mesta prešao na zadnji deo auta i krenuo da uhvatim gospodina za ruke. Brzo nakon toga sam uvideo da u desnoj ruci ima nož, koji mi je na kraju zario u grudni koš - objašnjava Igor.

Ciga takođe navodi da je u trenutku kada ga je nepoznati čovek ubo rekao Malbaši da beži da i on ne bi nastradao, a potom da se od tog trenutka više ničega ne seća šta se dalje dešavalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading