VOLEO DA UPOREĐUJE UKUSE: Zviceru pored LJUDSKIH stizali i ćevapi od OVOG mesa!

Autor:

Hronika

17.05.2021

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćevapi od ljudskog mesa, koje je, kako se sumnja, kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića mlela i pravila od žrtava ubijenih u Ritopeku, odbeglom vođi kavačkog klana Radoju Zviceru stizali su iz Beograda avionom u Crnu Goru!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Radoje Zvicer

Kako izvor Kurira otkriva, zajedno sa pošiljkom ćevapa od ljudi, Zvicer je tražio i da mu se dostave ćevapi iz jednog poznatog beogradskog restorana!

- Ćevapi, već ispečeni, slati su mu u dve odvojene kutije, i to avionom. Navodno, voleo je da ima i jedne i druge i da ih jede istovremeno kako bi mogao da procenjuje koji su mu ukusniji, s tim što je u one od ljudskog mesa, inače ostataka njegovih krvnih neprijatelja, kao prilog obavezno stavljao luk - priča sagovornik Kurira.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da su pripadnici klana Veljka Belivuka pravili ćevape od ljudi i slali ih Radoju Zviceru, vodi kavačkog klana.

- Taj Zvicer je, kad ga neko iznervira, od Belivuka tražio da mu pošalje ćevape. I Belivukovi koljači su zaista ljude ubijali, mleli ih u industrijskoj mašini za meso, pravili ćevape i slali ih Zviceru. Pre nego što ih ubiju, oni su svoje žrtve najstrašnije mučili. Sekire koje su nađene u tajnom bunkeru služile su za jezivo iživljavanje. Utvrđeno je da su nekim žrtvama gurali sečivo sekire u anus ili im sekli tetive, a nekima su čekićima razbijali zglobove i glavu - rekao je, između ostalog, Aleksandar Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading