Uhapšeni razbojnici koji su nasmrt prebili muškarca iz Bačke Palanke!

Autor: Republika

Hronika

17.05.2021

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac P.M. (71) nasmrt je pretučen u subotu u selu Moklište kod Bele Palanke.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Policija je pronašla osumnjičene, a njima je određeno zadržavanje. U pitanju je M. P. iz Bele Palanke za koga je utvrđeno da je zajedno sa P. A. i S.S. učestvovao u ubistvu M. P. iz Moklišta kod Bele Palanke.

Da podestimo, njega su pretukla dvojica muškaraca, ali je on u toku noći podlegao povredama. Nakon prebijanja muškarci su se uputili ka kući u kojoj je živeo ubijeni sa sestrom.

Kako saznajemo, dve osobe upale su u kuću R. J. (66) u Moklištu kod Bele Palanke, pretukli je i od nje zahtevali da im kaže gde čuva novac. Nesrećna žena im je na kraju rekla gde se nalazi novac, a razbojnici su ukrali 300.000 dinara i za sada neutvrđenu količinu stranog novca.

Kada su razbojnici pobegli sa plenom, pretučena žena je krenula da traži svog brata P. M. (71) sa kojim živi, a onda ga je zatekla bez svesti i sa brojnim povredama glave!

Nesrećni muškarac je prebačen u bolnicu, međutim podlegao je zadobijenim povredama.

Kako navode meštani, brat i sestra važe za imućnije u selu jer imaju stado ovaca i od države su dobili novac za parcele koje su im uzete za izgadnju auto-puta. Pretpostavlja se da su za to znači i razbojnici i da su upravo zato napali starijeg muškarca i ženu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading