Hapšenje u Kladovu zbog iznude: Pretili čoveku puškama pa mu uzeli priznanice i ugovore u vrednosti od 87.000 evra!

Autor: Republika

Hronika

17.05.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su L. O. (24) i D. S. (28) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo iznuda.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Osumnjičeni se terete da su, juče u večernjim satima u okolini Kladova, uz pretnju puškama od oštećenog uzeli ugovore i priznanice o dugovanju koje je oštećeni zaključio sa svojim dužnicima. Sumnja se da je vrednost oduzetih ugovora i priznanica 87.000 evra.

Naime, oni su se  prethodnog dana sastali sa  D. R. iz Kladova, pri čemu mu je osumnjičeni D.S. rekao da je ljut zato što je nekim licima pozajmio novac, a ta lica tim novcem njemu vratila zajam, zbog čega više od njih neće moći  da naplaćuje kamatu, te da je  zbog toga na gubitku 4000 evra mesečno.

Nakon toga oštećenom su dali da drži pištolj i automatsku pušku, te mu predočili da se sada na tom oružju nalaze njegovi DNK tragovi i da će on da odgovara ukoliko se tim oružjem izvrši ubistvo, a potom od njega zatražili da im preda priznanice za novac koji je dao na zajam i da pozove ta lica i kaže im da novac više ne duguju njemu već osumnjičenima, sto je oštećeni uradio te im predao priznanje za ukupno 87.000 evra.

 

Osumnjičenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading