ŠČEPAO SAM DECU ZA RUKU, NISAM VIDEO DA LJUBICE NEMA! Ujak nastradale devojčice otkriva detalje stravičnog požara!

Autor: Republika

Hronika

15.05.2021

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U stravičnom požaru, koji se desio noćas oko 3.30 u Šašincima kod Sremske Mitrovice, izgorela je sedmogodišnja Ljubica Jovanović, dok su njena majka Beba, brat i sestra u teškom stanju

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Uzrok požara je, piše Informer, sveća, pošto su Jovanovići živeli u neuslovnoj kući bez struje na samom početku sela kod vašarišta.

- Sestra je vrištala i zapomagala u pomoć! To me je probudilo negde oko tri sata nočas! Bio je dim svuda oko nas, požar je već zahvatio pola kuće. Sestra je razbila prozor i razvalila vrata, deca su vrištala! Bilo je jezivo!... Ščepao sam decu i potrčao napolje, nisam video da Ljubica fali - kroz plač priča Željko Jovanović, Bebin rođeni brat, koji je noćas ostao da prespava kod sestre.

Kada su videli da sedmogodišnje Ljubice nema, već je bilo kasno.

Vatra je buktala i zahvatila celu kuću i devojčicu u njoj. Mitrovački vatrogasci stigli su ubrzo po pozivu, ali devojčicu nisu mogli spasiti!

Njeno ugljenisano telo nađeno je kako sklupčana leži pored kreveta zajedno sa mačkom.

Beba Jovanović (27) živela je sama sa decom Slavicom(9), Ljubicom(7), Sretom(5) I Melisom(4).

- Majka sa dvoje dece primljena je u bolnicu u ranim jutarnjim satima, gde su odmah zbrinuti na Dečijem odelenju. Zbog tekih opekotina devojčica je upućena u Institut za majku I dete u Beogradu -   potvrđeno je u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading