NOVA SAZNANJA O ZVERSKIM UBISTVIMA BELIVUKOVE GRUPE! Otkrivamo ko je ubio Kiću, o kojem je pričao predsednik Vučić!

Autor: Republika

Hronika

15.05.2021

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević je gostujući u Jutarnjem programu na tv Pink govorio o planovima kriminalne grupe Veljka Belivuka, a otkrio je i ko je verovatni ubica Ljubomira Markovića Kiću, kojeg je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pre nekoliko dana pominjao.

RepublikaFoto: MUP Srbije, ST/Dragan Kadić, Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je pre nekoliko dana, komentarišući sramotno pisanje portala Direktno, koje je njegovog sina Danila uplelo u kriminalne obračune takozvanih navijača Partizana, spomenuo i ubistvo Ljubomira Markovića Kiće. Reč je o nekadašnjem vođi grupe Alkatraz, koji je ubijen 2019. godine.

Predsednik je tada rekao da će javnost biti iznenađenja kada bude saznala ko je ubio Kiću, a glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević je u jutarnjem programu Pinka ekskluzivno otkrio ko je likvidirao Markovića.

- Đilasov portal prenosi saopštenje neke, nazovi, navijačke grupe. Mi tu nemamo osobu za kontakt, ne možeš da nađeš osobu da proveriš informaciju. Takvih objava na društvenim mrešama imate koliko hoćete. Oni su to svesno iskoristili, ubacivši Danila u suparničku grupu koja je likvidirana i mlevena u tim mašinama. Ta Kićina grupa, taj Kića je ubijen, ubio ga je verovatno sin od onog pokojnog biznismena Mike Brašnjovića - rekao je Lađević i dodao:

- Vi dajete veljinoj ekipi objavu u kojoj se kriminalizuje sin predsednika Vučića. Zbog tog teksta može da nastrada sin predsednika. Vi ga ubacujete u kriminalne grupe, a dečko niti luk jeo niti luk mirisao. Zbog ovoga Đilas treba da se izvini.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Milan Lađević

Glavni urednik Srpskog telegrafa je govorio i onome što je naš list ekskluzivno pisao, o presretnutim porukama Veljka Belivuka, koje je slao članovima griminalne grupe koji su i dalje na slobodi.

- Svi mogu da pretpostave o kakvom poslu se radi. Svi dobro znamo ko je bio meta kavačke ispostave u Srbiji kojom je rukovodio Velja Nevolja i koji je imao jaku logistiku u MUP. Otkrili smo i da je oružje kojim je trebalo da bude izvršen atentat na Vučića stiglo iz MUP. Oni su taj brauning mitraljez planirali da stave u kamion, da sačekaju da prođe vozilo predsednika Vučića i saspu rafal. Ukoliko im to ne bi uspelo, tu im je i snajper da ga dotuku do kraja. Sada sve palo u vodu. Pukla im je cela priča, policija je našla bunker, tamo su mleli ljude i pravili ćevape. Samo treba videti da li su oni imali nečiju političku podršku za sve to, mnogi krive predsednika što okuplja, kako kažu srpski svet - istakao je Lađević.

On je istakao i da vođa kavačkog klana Radoje Zvicer ima podršku crnogorske države i da se zahvaljujući tome krije.

- Pa taj Zvicer ne sme živ da padne u ruke policji, pogotovo srpskoj. Svašta bi se onda otkrilo. Možda bi se otkrilo zašto su ti štek stanovi pored nekih ambasada, možda bi se otkrilo nešto gore od onoga što već imamo - zaključio je Lađević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading