PRESUDA U JULU: Nastavljeno suđenje Deru i Cigleru za ubistvo Markovića, stražari se PREPALI zbog sudijinog zahteva

Autor:

Hronika

14.05.2021

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznatom ubici Čaba Deru i više puta osuđivanom subotičkom lopovu Alenu Cigleru biće presuđeno u julu ove godine za ubistvo Nebojše Markovića na Banovom brdu.

RepublikaFoto: facebook.com
NIJE NI SLUTIO ŠTA GA ČEKA: Fotografija Markovića nastala samo par dana pre ubistva

Na danas održanom pretresu pred Višim sudom u Beogradu po čijem rešenju se Deru sudi u odsustvu jer je na izdržavanju doživotne kazne u Mađarskoj, a uz prisustvo drugooptuženog Ciglera završen je dokazni postupak.

Završne reči su u ovom postupku zakazane za 6. jul.

Sudija je sa svojim većem donela odluku o okončanju postupka nakon sto su odbili brojne dodatne dokazne predloge, među kojima je i predlog branioca Čaba Dera da se njegov branjenik podvrgne psihijatrijskom veštačenju. 

Branioci Alena Ciglera tražili su da se veštači da li je on za Markovića tog kobnog zimskog dana bio primoran da bude saučesnik, odnosno da li je iz straha od Čaba Dera pristao da ga vozi da ubije Markovića i pomogne mu u bekstvu sa lica mesta.

Straža se prepala od Ciglerovog bekstva

Zatvorski i sudski stražari uznemirili su se kada je sudija Olivera Đurić zatražila pauzu zbog donošenja jedne odluke u postupku, te je optuženi Cigler sa ostalim prisutnim licima nakratko morao da sačeka ispred sudnice. 

Stražari su preduzeli mere i budno motrili na Ciglera svesni da ga od slobode deli samo nekoliko  koraka budući da je stajao sa advokatima naspram izlaznih vrata iz Palate pravde, posebno što je poznat po čuvenom bekstvu preko zida iz subotičkog zatvora nakon čega je prozvan čovek - mačka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading