VUČIĆ O SUROVOJ LIKVIDACIJI VOĐE ALKATRAZA: Kada vidite ko je ubio gospodina Kiću, bićete iznenađeni!

Autor: Republika

Hronika

13.05.2021

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da će javnost uskoro saznati ko je ubio Ljubomira Kiću Markovića, nekadašnjeg vođu navijačke grupe "Alkatraz".

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ, Tanjug/J. Pap
Vučić govorio o ubistvu Ljubomira Kiće Markovića

Ljubomir Kića Marković (39), vođa navijačke grupe Partizana Alkatraz, ubijen je 2. novembra 2019. godine u Ulici Grčića Milenka u Beogradu, kada ga je nepoznati napadač izrešetao ispred balona za fudbal.

Za njegovo ubistvo niko nije odgovarao, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će biti iznenađenje kada javnost sazna ko je ubica.

- Biće iznenađenje da vidite ko je ubio tog gospodina Kiću, videćete uskoro, mi operativno znamo ko je ubio Kiću. Saznaće to i javnost, samo da mi prikupimo dovoljno dokaza. Znamo i ko je izvršilac i ko je nalogodavac. Saznaćete uskoro - rekao je Vučić.

Podsetimo, maskirani napadač prišao je Markoviću, koji je 2017. izašao iz zatvora gde je robijao zbog ubistva francuskog navijača Brisa Tatona, nakon što je izašao iz balona za fudbal, a likvidaciju su snimile kamere.

Pojurio ga je i pucao u njega osam puta. Marković je pokušao da se odbrani, izvukavši pištolj koji mu je bio za pojasom, ali nije uspeo da ga upotrebi. Pištolj je imao kod sebe jer je navodno slutio šta mu se sprema.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading