ČABARKAPI 13 GODINA I 6 MESECI ZATVORA: Osuđen zbog pokušaja ubistva, i upada u kuću penzionera kod Loznice

Autor:

Hronika

12.05.2021

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu osudio je danas na 13 i po godina zatvora Aleksandra Čabarkapu iz Kaluđerice zbog dva ubistva u pokušaju i dve iznude u pokušaju.

RepublikaFoto: facebook.com/Aleksandar Cabarkapa
Aleksandar Čabarkapa

Vuk Mitić je istom presudom osuđen na pet godina zatvora zbog ubistva u pokušaju, a zbog iznude u pokušaju na po dve i po godien zatvora su osuđeni Milorad Radojičić i Nenad Slavić.

Novica Stanojkov je oslobođen od optužbe za pokušaj iznude.

U saopštenju suda se navodi da je prilikom objavljivanja presude, sudija ukratko saopštio razloge donošenja ove presude protiv koje tužilaštvo, osuđeni i njihovi branioci mogu da izjave žalbu Apelacionom sudu u Beogradu.

Mediji su ranije preneli da je Čabarkapa sa saučesnicima upao u kuću deviznog penzionera u Stupnici, kod Loznice.

Predstavljajući se kao policajci koji jure ilegalne migrante, ugurali su unutra kućepazitelja M. B, koji je otvorio vrata i rođaka vlasnika kuće.

Obojicu su pretukli, potom oborili na pod, vezali ruke i noge i sve vreme ih udarajući tražžili da otkriju gde se nalazi sef sa novcem i zlatom. Potom su ih zatvorili u tušš kabinu da bi pretražili kuću.

Pronašli su, međutim, samo 100 franaka, 150 evra i 6.000 dinara, pa su se dali u bekstvo, ali su im policajci brzo ušli u trag.

Jedan od pretučenih muškaraca je uspeo da se oslobodi i pozove policiju, preneli su mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading