POTERA ZA DECOM NA VELIKOJ MORAVI! Majka prijavila nestanak, reagovala REČNA POLICIJA!

Autor: Republika

Hronika

10.05.2021

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smederevska polcija sinoć je, nakon uspešne potrage, u priobalju Velike Morave pronašla troje dece, starosti 12,11 i 8 godina, čija majka je prijavila policiji da su sa kumovima otišli da se provozaju čamcem i da ne može da ih dobije telefonom.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Policija opšte nadležnosti i rečna policija su odmah po pozivu u 19.30 sati krenuli u intenzivnu potragu i sve vreme komunicirajući sa roditeljima, pronašli ih nakon sat vremena nekoliko kilometara nizvodno i na suprotnoj obali od mesta sa kog su isplovili.

Patrola rečne policije ih je policijskim čamcem prevezla do vikendice u kojoj su boravili.

Tridesetogodišnji vlasnik čamca je policajcima izjavio da se u toku vožnje pokvario motor i da je uspeo da ih doveze do obale gde je voda plića. Policija apeluje na građane da pre isplovljavanja provere ispravnost svojih čamaca, kao i da koriste odgovarajuću zaštitnu i spasilacku opremu, naročito kad prevoze decu i neplivače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading