DETALJI MUČKOG UBISTVA U NOVOM PAZARU: Mentalni bolesnik NOŽEM izbo majku, ali ona je preminula iz DRUGOG razloga?

Autor:

Hronika

10.05.2021

05:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopazarac Benjamin N. (43) uhapšen je zbog sumnje da je u subotu uveče izbo nasmrt svoju majku Kimetu N. (75) u porodičnoj kući u Dubrovačkoj ulici u naselju Selakovac u Novom Pazaru. Telo žene je pronađeno u kući, a njen sin je sa nožem uhapšen nedaleko od mesta zločina.

RepublikaFoto: Ilustracija: Republika.rs,ST/Nebojša Mandić
Foto: Ilustracija

- Benjamin N, koji je inače duševno bolestan, posle svađe je uzeo nož i izbo majku po vratu i leđima. Nažalost, zbog bolesti verovatno nije ni svestan šta je uradio - ispričao je izvor iz istrage.

Novopazarska policija je u kući obavila uviđaj, a telo nesrećne Kimete preneto je na obdukciju. Prema nezvaničnim informacijama, Benjamin je majku napao sa leđa, prenosi Mondo.

- Izbrojano je najmanje pet uboda. U to vreme u prizemlju kuće bili su njegovi brat i snaja, koja ga je i videla kako silazi i nosi nož u ruci. On će biti veštačen da bi se utvrdilo da li je bio uračunljiv - kaže izvor i dodaje:

"Drugi sin i snaja su zvali Hitnu pomoć. Pokušana je reanimacija, ali ženi nije bilo spasa."

Uhapšenom Novopazarcu je određen pritvor do 48 sati, a zbog njegovog psihičkog stanja videće se da li će biti prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu.

Kako kažu komšije osumnjičeni Benjamin je godinama živeo sa majkom na spratu. Njegov brat sa proodicom živi u Luksemburgu, ali su trenutno ovde.

- Oni su dobra i vredna porodica, ali je, nažalost, zbog Benjaminove bolesti u tu kuću često dolazila policija, maltretirao je članove porodice. Stalno se svađao sa majkom, imali su nesuglasice, ali je ona, u želji da ga zaštiti, povlačila prijave - pričaju komšije i dodaju:

"Priča se da Kimeta nije umrla od uboda, već od srčanog udara jer se uplašila kada je sin nasrnuo i počeo da je ubada."

Za nesrećnu ženu navode da je bila "velika gospođa", čiji je suprug Džeko nestao 2015. godine, a nakon dugo vremena je pronađeno njegovo telo na izletištu Pazarište. Oni su iz Beograda u Novi Pazar došli da žive pre oko 20 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading