ISPOVEST KOJA JE ŠOKIRALA POLICIJU! Srpkinju preko Fejsbuka namamili, pa je ZAROBILI i MUČILI: Izvukla se na SUMANUT način!

Autor:

Hronika

09.05.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska državljanka (22) zlostavljana i primoravana na prostituciju u gradiću blizu Bolonje. Policija otkrila jezive detalje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Srpska državljanka (22) prošla je pakao u Italiji, gde je bila namamljena preko društvenih mreža. Policija Bolonje saopštila je na konferenciji za novinare da je devojka bila primoravana na prostituciju, mučena i izgladnjivana, i da se spasla tako što je pila deterdžent zbog čega je završila u bolnici.

Devojci iz Srbije, iz porodice loše materijalne situacije, mladić je na Fejsbuku obećao brak u Italiji, ali kada je stigla u Pjanoro Vekio kod Bolonje, njegova porodica ju je zarobila i terala da se prostituiše. 

Nesrećnoj devojci je rečeno da mora da "odradi" 400 evra, koliko joj je lažni mladoženja poslao da bi doputovala u Italiju. Držana je zatvorena, uz stalni nadzor. Davali su joj jedan obrok dnevno, terali je da prosi i prostituiše se.

- Devojka se na kraju otrovala da bi pobegla, pila je deterdžent danima i izgubila strašan broj kilograma, čak 30. Dobila je i temperaturu i njeni mučitelji su pomislili da ima koronu. U bolnici je ispričala šta je proživela i oni su uhapšeni - rekla je zamenica asistenta komesara bolonjske policije, Elena Jolanda Čeria, prenosi Mondo.

Uhapšeno je četvoro članova te porodice, majka, otac i dva sina. Terete se za kidnapovanje, neovlašćeno zatvaranje, primoravanje na prosjačenje i prostituciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading