CIGARETE KRIVE ZA SMRT MIRE IZ TRSTENIKA? Komšije šokirane: NIJE SE NI DIM OSETIO, A IZGORELA JE NJENA SOBICA!

Autor: Republika

Hronika

07.05.2021

21:29

Stanari zgrade u Ulici Borisava Stefanovića Vuleta u Trsteniku gde je danas u požaru nastradala Mira B. (60) su u šoku.

A. Nalbantjan
Foto: Ilustracija

- Katastrofa kako se sve brzo desilo. Videli smo njenog sina kako izlazi iz zgrade možda nekih 45 minuta pre nego što je stigla Hitna pomoć - svedoče komšije nastradale Trsteničanke i dodaju:

- Kad je došla Hitna, pa policija mislili smo da je neki problem u zgradi, a ne da je Mira stradala. Nije se prvo ni dim osetio. Tek posle smo čuli da je njena sobica skroz izgorela.

Stanari kažu da je Mira B., iako težak astmatičar, bila strastven pušač. Teško se kretala.

- Poslednja tri meseca je nismo ni viđali, baš je bila jako bolesna. Sin je brinuo o njoj, dobar dečko. Zajedno su živeli, ali eto te proklete cigarete su je koštale zdravlja. Jedva je disala.

Rođak nastradale kaže da su pokojnicu svi voleli.

- Mnogo se mučila zbog bolesti, dobra je duša bila - kaže rođak.

Za sada se prema prvim procenama veruje da se nesrećna žena ugušila, a da je požar izazvala zapaljena cigareta, prenosi Kurir.

Prema jednoj od verzija događaja, pored kreveta gde je ležala hronična bolesnica, bile su i boce sa kiseonikom. Nezvanično se ne isključuje mogućnost da je možda došlo do neke reakcije.

Istragu slučaja vodi Više javno tužilaštvo u Kruševcu. Telo žene biće prebačeno u kruševačku bolnicu, na obdukciju. Očekuje se da više detalja bude poznato po dobijanju rezultata.

Komentari (0)

Loading