NOVI DETALJI ZLOČINA: Otkriveno zbog čega je ubijen Amerikanac u Beogradu

Autor:

Hronika

04.05.2021

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki državljanin (54), koji je pronađen mrtav u Beogradu, ubijen je najverovatnije iz koristoljublja. Njegovom ubistvu u beogradskom naselju Zvezdara u noći između 3. i 4. maja je prethodila svađa. On je pretučen na smrt.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Kuća gde je pronađeno telo Amerikanca

Amerikanac je ubijen zbog 2.500 dinara, koliko su nakon zločina uzele tri osobe osumnjičene za ovo brutalno ubistvo. Ubistvo se desilo u jednoj udžerici u ulici Veljka Dugoševića, prenosi "Blic".

Osumnjičeni su prethodno sa ubijenim Amerikancem pili. MUP nije objavio podatke žrtve, sem njegovih godina i državljanstva.

Ubijeni je u Beogradu bio još od decembra prošle godine, kada je kako su ranije preneli beogradski mediji, živeo zajedno sa jednom Srpkinjom. Među uhapšenima za sumnju da su na smrt pretukli američkog državljanina je i jedna žena.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su Đ. V. (1964), R. B. (1986) i M. J. (1983) zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo nad 54-godišnjim američkim državljaninom.

Osumnjičenima će biti određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Uhapšeni će biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading