BIO JE NADA SRBIJE I DEČKO ZA PRIMER: Trener tragično nastradalog mladića iz Majdanpeka ne može da se OPORAVI od šoka!

Autor:

Hronika

04.05.2021

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan je bio sjajan dečko, izvrstan bokser, trenirao je četiri godine i bio je velika nada ovog sporta, kaže Ivan Đorđević, trener mladića koji se utopio u jezeru Veliki Zaton kod Majdanpeka, pošto je prethodno sa drugovima kolima sleteo sa puta u vodu.

RepublikaFoto: printskrin/facebook
Bogdan I.

– Bio je drugi na prvenstvu Balkana i treći na državnom prvenstvu u juniorskoj konkurenciji u MMA. Išao je u Tehničku školu u Majdanpeku… Dečko za primer… Čuli smo se juče pre nesreće, bio je veseo, pričao je da treba da počne da radi u Boru za neku podizvođačku firmu u rudniku. Zapanjio sam se kada sam čuo šta se desilo, ne mogu da verujem da ga više nema - rekao je Đorđević, vidno potresen, piše Objektiv.

Bogdan I. (19) je nastradao u ponedeljak uveče pošto je sa još dvojicom drugova kolima sleteo u jezero Veliki Zaton kod Majdanpeka. Drugovi su uspeli da se dokopaju obale, a Bogdan je potonuo zajedno sa kolima. Njegovo telo ronioci Žandarmerije izvukli su iz jezera danas oko podneva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading