ZAPALJENA VIKENDICA POZNATOG PRIJEPOLJSKOG BIZNISMENA! Neko je najpre opljačkao pa podmetnuo vatru!

Autor: Republika

Hronika

04.05.2021

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luksuzno opremljena vikendica na Jabuci kod Prijepolja izgorela je do temelja.

RepublikaFoto: printskrin/facebook/TV Marš
Ilustracija

Pretpostavlja se da je ovaj objekat prvo obijen, a potom zapaljen. U blizini ove vikendice nema drugih stambenih objekata, pa je požar primetio vozač koji je prolazio magistralnim putem koji vodi ka Crnoj Gori, saznaje RINA.

On je pozvao vatrogasce, ali je vatrena stihija za kratko vreme progutala drveni objekat vredan više desetina hiljada evra, a koji vlasništvo prijepoljskog privrednika koji godinama živi i radi u inostranstvu.

U vreme izbijanja požara u vikendici nije niko boravio. Objekat je izgrađen nedavno, a solarnim panelima napajan je električnom energijom.

Prve indicije ukazuju, da su vrata polomljena te da je iz vikendice ukradena tehnika, a potom da je požar podmetnut. Istragu sprovodi prijepoljska policija, koja traga za počiniocima ovog krivičnog dela.

Prema nezvaničnim informacijama, vlasnik ovog objekta otkupio je nekoliko hektara zemljišta na Jabuci nameravujući da se bavi zdravstvenim turizmom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading