ŠOKANTNI DETALJI DRAME NA NOVOM BEOGRADU: Policajac morao da PUCA kako bi se spasao, život mu visio o koncu

Autor:

Hronika

03.05.2021

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je počelo kao rutinska policijska kontrola 1. maja ujutru u Ulici Ivana Ribara na Novom Beogradu, ali usledili su jurnjava, sudar, pucnjava, a pravim čudom i prisebnošću policajca sve se završilo bez mrtvih.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen

Policajac (24) i njegova koleginica, zaustavili su automobil na kružnom toku, na početku Ulice Ivana Ribara u novobeogradskom Bloku 51. Vozač je prvo poslušao naređenje i stao, policajcu su njegov izgled i ponašanje bili sumnjivi pa je prišao automobilu sa strane vozača čija su vrata bila otvorena. Tada naglo, vozač dodaje gas, policajac ostaje zakačen za automobili nastaje prava drama", navodi izvor Kurira.

Na izlasku iz kružnog toka vozač naleće na drugi automobil, udara ga, penje se na njega i skoro prevrće. Ali nastavlja mahnito bekstvo.

Policajac kome je život visio u koncu, ipak je ostao hladne glave i pucao je u gumu da bi zaustavio mahnitu jurnjavu.

Vozač sa probušenom gumom nije mogao da nastavi dalje bekstvo i zaustavio se na travnjaku Ivana Ribara u smeru ka Savi, on i suvozač su pobegli.

 

 

Na lice mesta su brzo došle druge patrole policije koje su krenule u poteru za vozačem. Policajac koji je visio na automobilu, prebačen je vozilom Hitne pomoći u bolnicu. Posle lekarskog pregleda ustanovljeno je, da je nekim čudom, prošao samo sa lakšim telesnim povredama.

- Policija je brzo identifikovala i uhapsila vozača, a onda je usledio novi šok. Za volanom je bio J. L. (17), maloletnik, koji je pri tome bio i pripir. On je uhapšen i danas je priveden u Više tužilaštvo u Beograde za maloletnike. Na teret mu se stavlja krivično delo napada na ovlašćeno službeno lice - navodi izvor.

Maloletnik će biti gonjen i za saobraćajne prekršaje, ali u svakom slučaju, sve je moglo da se mnogo gore završi i po njega i po policajce i po putnike u durgom automobilu na koji je naleteo. Povređeni policajac je postupio po pravilu i protiv njega neće biti pokrenut nikakav postupak zbog upotrebe oružja. To da su svi ostali živi i jeste, na neki način, pravo čudo uoči Vaskrsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slađana

03.05.2021 17:58

Samo zatvor takve spasava od alkohola. Ovo je pokušaj ubistva policajca.