MAJCI SLALI SLIKE IZMASAKRIRANOG I OSAKAĆENOG SINA! Predsednik Vučić progovorio o monstruoznosti Belivukovog klana!

Autor: Republika

Vesti

02.05.2021

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da bi bila "naučna fantastika" da grupa uhapšenog Veljka Belivuka i Marka Miljkovića završi na slobodi.

RepublikaFoto: Starsport/Tanjug/R.Prelić

Vučić je u prazničnom izdanju "Blica" istakao da se ta kriminalna grupa, kako kaže, sumnjiči da je ubila mnogo ljudi.

- Mogu da vam otkrijem da su majci jednog od ubijenih slali slike masakriranog i osakaćenog sina. Da imate u vidu o kakvim je monstrumima reč - rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je istakao da je grupa Belivuka i Miljkovića uhapšena u vreme vlasti njegove stranke i dodao da će uvek biti ljudi koji se bave najtežim krivičnim poslovima, posebno narkoticima. 

- Oba klana su uvezena iz Crne Gore, imaju svoje vođe. Jedan glavni među "kavčanima", koji se ne krije, jeste (Radoje) Zvicer, "škaljarci" imaju svog. A svi imaju svog najvišeg šefa i svi su došli iz Crne Gore. Nije važno da li su lokalno ovde. Organizacija cela, pare, logistika, sve je iz Crne Gore - rekao je predsednik Srbije.

Aleksandar Vučić je naveo da je sa grupom Belivuka i Miljkovića trebalo ranije da se obračuna zbog njihove monstruoznosti, ali da je, kako kaže predsednik Srbije, zadovoljan da je s uspehom to urađeno.

- Ponosan sam na činjenicu da je Beograd danas jedan od najbezbednijih gradova u Evropi - poručio je predsednik Srbije.

Podsetimo, Veljko Belivuk, Marko Miljković i pripadnici njihove grupe uhapšeni su početkom februara zbog sumnje da su izvršili najteža krivična dela. Njima je nedavno ponovo produžen pritvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading