NOVA SAOBRAĆAJKA U NIŠU: Nakon stravične nesreće došlo do LANČANOG SUDARA, ima povređenih

Autor:

Hronika

01.05.2021

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila oko 14. 30 časova na putu Niš-Prokuplje desio se još jedan lančani sudar nedaleko odatle, u kom je povređena jedna osoba.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Podsećamo, jedna osoba je poginula, a tri su povređene u teškom udesu koji se dogodio oko 14.30 sati na putu Niš-Prokuplje.

Prema nezvaničnim informacijama do sudara je došlo kada je vozač "ševroleta", nakon policijske potere kroz Niš čiji su snimci objavljeni na instagramu, skrenuo u suprotnu traku i udario u “audi”.

Kako se saznaje, vozač "ševroleta" niških tablica koji se sudario sa "audijem" poginuo je na licu mesta.

Vozač i suvozač iz "audija" su povređeni kao i jedan putnik iz "ševroleta".

U vreme ove nesreće stvorila se kolona vozila i oko 15 sati došlo do lančanog udesa između 4 vozila nedaleko od mesta saobraćajne nesreće u kojoj je stradao 27-godišnjak.

Do sudara 4 automobila je došlo nakon što su vozila iz kolone krenula unazad, a pored materijalne štete koja je nastala, povređen je vozač iz "juga", 47-godišnji muškarac, koji je bio je svestan nakon udesa - navode u policiji.

U lančanom udesu učestvovali su "jugo", "volksvagen pasat", "opel korsa" i "opel astra". U policiji kažu da je završen uviđaj, obavešteno Osnovno tužilaštvo i da se sve činjenice i okolnosti utvrđuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading