BILJANA KRIVA ZA SINIŠIN RAZVOD: Meštani Pančeva nemaju reči hvale za ubijenu konobaricu

Hronika

24.11.2017

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo Biljane Mijatović (30) iz Pančeva koju je pre tri dana muž iskasapio nožem i to samo 20 dana posle porođaja, prestravilo je celu Srbiju.

RepublikaFoto: facebook.com/Biljana Mijatovic Novi Profil
Biljana i Siniša se upoznali u njegovoj kafani u Pančevu

Komšije ovog bračnog para, kako smo saznali iz ragovora s njima, navode da je ona radila kao konobarica u njegovoj kafani u Pančevu i da su se tu i upoznali.

Oni su, takođe, ne štedeći nastradalu ženu, rekli da je ona volela da švrlja i da je sa njim bila samo zbog novca, jer je Siniša pored kafane koju je držao u Pančevu imao i hektare zemlje.

Siniša ima i sina iz prethodnog braka, sa kojim se Biljana nije slagala, a neki tvrde i da je upravo ona kriva za krah njegovog prvog braka. 

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Radovancev
Česte svađe među supružnicima 

Kako navode, svađe među njima su bile česte, kako sa Sinišom, tako i sa njegovim sinom, koji navodno, nije davao novac od mleka koje je prodavao, budući da ima stado krava. 

U Pančevo su se skoro doselili, kako bi ozvaničili svoju vezu. Živeli su u iznajmljenom stanu, Siniša je prethodno živeo u Ilandži, selu pored Pančeva. 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading