NEBOJŠA STEFANOVIĆ U TUŽILAŠTVU! Ministar odbrane daje iskaz u vezi istrage protiv Gorana Papića

Autor: Republika

Hronika

29.04.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Nebojša Stefanović došao je na saslušanje u Više javno tužilaštvo povodom istrage koja se vodi protiv Gorana Papića.

RepublikaFoto: mod.gov.rs
Nebojša Stefanović

Stefanović je ušao je na bočni ulaz, a ministar treba da da iskaz o saznanjima koja ima u vezi istrage koja se vodi protiv bivšeg zamenika načelnika SBPOK Gorana Papića.

Podsećamo, Papić je pod istragom zbog sumnje da je urgirao da policija odmah Marku Miljkoviću, najbližem sadarniku Veljka Belivuka, vrati privremeno zaplenjeni blindirani automobil.

Papić sumnjiči da je 15. aprila 2020. godine, koristeći svoj položaj rukovodioca u SBPOK-u, posredovao da se ne izvrši službena radnja koja bi se morala izvršiti, odnosno zahtevao od tadašnjeg rukovodioca Policijske uprave za grad Beograd da se licu koje je sada u pritvoru, odmah vrati blindirano vozilo koje je od njega tada privremeno oduzeto. Istog dana vozilo je vraćeno Miljkoviću.

Miljković je zajedno sa Veljkom Belivukom pod istragom da je organizator kriminalne grupe koja se sumniči za ubistva, preprodaju droge, držanje oružja...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading