ZVICER PLAĆAO BELIVUKU 300.000 PO GLAVI! Velja snimao ubistva, pa snimke SLAO VOĐI KAVČANA!

Autor: Republika

Hronika

29.04.2021

09:39

Veljko Belivuk je od vođe kavačkog klana Radoja Zvicera za ubistvo dobijao i do 300.000 evra i tako zaradio pravo bogatstvo!

Printscreen
Belivuk i Zvicer sarađivali

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, je debelo naplaćivao svoje usluge! Vođa najbrutalnije kriminalne bande u Srbiji je za egzekucije dobijao i do 300.000 evra od Radoja Zvicera, prvog čoveka kavačkog klana.

 

Belivukovi mafijaši su većinu svirepih ubistava snimali, a onda snimke sklali direktno Zviceru putem Skaj aplikacije, piše Informer.

- Od ukupno 44 zaplenjena telefona, veliki broj je imao instaliranu aplikaciju Skaj ya šifrovanje poruka. Tu se nalazila i prepiska sa ljudima iz vrha kavačkog klana, koji su se raspitivali na koji način su pojedine žrtve ubijane i kako su uništavana tela i dokazi. Pored toga, snimci pojedinih egzekucija su poslati preko Skaja direktno šefu "kavčana" Radoju Zviceru - rekao je izvor iz istrage.

Sagovornik je objasnio da je Belivuk praktično bio šef ispostave "kavčana" u Srbiji, pa je samim tim aktivno učestvovao u rato protiv suprotstavljenog škaljarskog klana.

- U tom krvavom sukobu između dva klana u poslednjih sedam godina likvidirano je više od 50 ljudi. Prema poslednjim informacijama iz istrage, "kavčani" su Belivuku plaćali i do 300.000 evra da organizuje ubistva viđenijih "škaljaraca" - istakao je sagovornik.

 

 

Komentari (0)

Loading