(FOTO) DOLIJALI DILERI: Zaplenjeno 15 kilograma marihuane u Beogradu, uhapšena dvojica muškaraca

Autor:

Hronika

28.04.2021

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su oko 15 kilograma marihuane i uhapsili M.R. (1992) i D.B. (1973) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Policija je, prilikom pretresa stana osumnjičenog M.R.,  pronašla manju količinu marihuane i ključ od automobila marke "fijat punto". Daljim radom, pronađeno je i navedeno vozilo parkirano u dvorištu kuće koju koristi osumnjičeni D.B.

Pregledom automobila policijski službenici pronašli su dve putne torbe u kojima je bila marihuana spakovana u 20 paketa, ukupne težine oko 15 kilograma, kao i dve elektronske vagice za precizno merenje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading