VELJIN MESAR IMITIRAO NAJOKRUTNIJEG UBICU ZEMUNSKOG KLANA: Marko Miljković Mare se ugledao na Sretka Kalinića!

Autor: Republika

Hronika

28.04.2021

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković, najbliži saradnik Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, označen je kao glavni egzekutor Belivukovog klana.

RepublikaFoto: e-stock/Miloš Rafailović, Privatna arhiva
Marko Miljković i Sretko Kalinić

Prema operativnim podacima, on je, navodno, bio zadužen za mučenja i uništavanja tela. Otkrićem industrijske mesarske mašine za mlevenje mesa, postao je jasan i nadimak Mesar koji je Miljković u beogradskom podzemlju imao.

Miljković je, po svemu sudeći, imitirao strahovite zločine koje je za "zemunski klan" izvršavao Sretko Kalinić zvani Zver, piše Blic.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/Starsport

Kalinić je, podsetimo, izvršio jedan od najgnusnijih zločina ovog klana. Naime, 2009. godine, dok su se "zemunci" krili u stanu u Madridu, Kalinić je, po nalogu Luke Bojovića, čekićem ubio pripadnika klana Milana Jurišića Jureta. Nakon što ga je ubio, Kalinić je isekao njegovo telo testerom za sečenje drva, pa delove samleli u mašini za meso. 

Od samlevenih delova tela napravili su gulaš i servirali ga "zemuncu" Vladimiru Milisavljeviću Budali.

Juretove kosti bacili su u reku Manzanares gde ih je policija pronašla više od dve godine kasnije. Na osnovu DNK Juretovih rođaka, utvrđeno je da je reč o njemu.

RepublikaFoto: youtube.com/ AlLu Co.
Sretko Kalinić

Tajna prostorija koja je otkrivena u kući strave u Ritopeku, a koju je koristila kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, nalazi se u sklopu kuće, između podruma i jedne sobe. Radi se o prostoriji koja ima oko petnaestak kvadrata i u njoj je pronađena velika količina različitog oružja, ali i ogromna mašina za mlevenje mesa.

Po hapšenju je prilikom prvog saslušanja procurila vest da je Miljković posebno reagovao na upit o nadimku.

Sada kada je pronađena industrijska mašina za mlevenje mesa, postaje i jasnije zašto ni detaljnom pretragom, kopanjem, pa čak i deponije u Vinči do koje su vodili pojedini tragovi, nije pronađeno nijedno telo svirepo ubijenih žrtava.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading