JEZIVA OTKRIĆA U VELJINOJ KUĆI SMRTI! Inspektori bili u šoku kada su PRONAŠLI OVO!

Autor: Republika

Hronika

28.04.2021

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, i članovi njegove ekipe koristili su gumene kombinezone i čizme dok su kasapili svoje žrtve, nova su saznanja.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/Starsport
Belivukova kuća smrti u Ritopeku

Naime, krvavi kombinezoni pronađeni su u četvrtak u tajnom bunkeru u Belivukovoj "štek" kući u Ritopeku, gde je najmanje petoro ljudi svirepo ubijeno i samleveno u mašinama za mlevenje mesa.

 

U bunkeru su nađeni i čekići kojima su drobljene lobanje i krupnije kosti, koje su potom najverovatnije zakopavane u zemlju pored poljskog WC-a. Dobro obavešten izvor otkriva da su inspektori bili šokirani kad su videli šta je sve bilo sakriveno u tajnom bunkeru u "kući smrti" u Ritopeku.

Prema rečima izvora, Velja Nevolja i ekipa su, dok su komadali leševe, koristili gumene kombinezone i čizme, a po podu i zodovima bunkera bili su zalepljeni najloni.

- Koristili su veće čekiće kojim su razbijali i drobili lobanje i krupnije kosti, jer nisu mogle da stanu u mašinu za mlevenje mesa. Nakon što su odela, alat za mučenje i mašine za mlevenje mesa odneti na veštačenje, forenzičari su poskidali sav parket i pločice iz garaže i tajnog bunkera u kući, kako bi eventualno pronašli biološke tragove žrtava - rekao je sagovornik Informera koji je dobro upućen u istragu.

On dodaje da je u kući u Ritopeku pronađeno i nekoliko delova garderobe, koji najverovatnije pripadaju žrtvama.

Tokom pretrage placa na kom se nalazi "kuća smrti" u Ritopeku, pored poljskog WC-a otkrivena je sveže raskopana zemlja, u kojoj su nađeni delići kostiju. Sumnja se da su Veljko Belivuk i ekipa tu zakopavali izdrobljene kosti koje nije mogla da samelje mašina za mlevenje mesa. Delovi kostiju su poslati na veštačenje, kako bi se utvrdilo kome pripadaju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading