POKUŠANA OTMICA DECE NA ALTINI!? Policija odmah odreagovala, žena iz auta identifikovana!

Autor: Republika

Hronika

24.04.2021

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži "Fejsbuk" kruži važno obaveštenje za sve roditelje zemunskog naselja Altina, u kome se navodi da je u petak uveče oko 20 časova u ulici Stojana Dečermića pokušana otmica dece.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kako navodi jedan od roditelja čije je dete bilo meta, reagovala je i policija.

Crni "pežo 508" PA tablice, u kojima je bio jedan mlađi Turčin i žena od 40 godina su pokušali moje i komšijino dete da uvuku u automobil. Nudili su im sokove, da uđu u auto da se "ugreju" i malo provozaju. Vrbovanje je trajalo oko 30 minuta, a iz vozila su deca posmatrana više od 2 časa - piše u objavi.

Ovde se još navodi da je velika sreća je da je bilo ukupno sedmoro dece na okupu različitog uzrasta i da su se svi, sve vreme držali zajedno.

- Tražio sam ih po naselju, ali bezuspešno. Hvala zemunskoj policiji koja je odmah reagovala i došla za 3 minuta. Nisu uspeli da je uhapse, jer je pobegla, ali su je identifikovali. Ime joj je Sanela i njena fotografija je u prilogu. Ako neko ima informaciju o njoj neka odmah obavesti MUP Zemun ili mene preko FB - stoji u objavi korisnika "Fejsbuka".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading