(FOTO) U "KUĆI STRAVE" U RITOPEKU NAĐENI NOVI DOKAZI PROTIV BELIVUKA I EKIPE! Ministar Vulin o novim detaljima i istrazi!

Autor: Republika

Hronika

24.04.2021

17:02

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal ne prekidaju rad na rasvetljavanju zločina koje su počinili pripadnici tog klana, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Tanjug

On je prilikom obilaska prostorija Policijske Uprave za grad Beograd u kojima je izloženo novozaplenjeno oružje i eksploziv iz kuće u Ritopeku, koja je pripadala članovima klana Belivuk - Miljković rekao da su u "tu kuću strave" dovođeni ljudi koji su na najsuroviji i najmonstruozniji način ubijani.

- U sklopu te kuće pronađena je i tajna prostorija, vrlo vešto i efikasno sakrivena, do koje možda ne bismo došli da nije bilo onih koji su bili spremni da podele tu informaciju sa nama i u kojoj smo pronašli zastrašujuće veliku količinu naoružanja, više od 10 kilograma raznih vrsta eksploziva, pripremljenih i spremnih da budu aktivirani - naveo je Vulin.

Dodao je da su u toj prostoriji pronađene i industrijske mašine za mlevenje mesa, za mlevenje kostiju, kao i da pripadnici forenzičkih timova rade na istraživanju bioloških tragova kojih, kako je rekao, ima u velikoj količini.

Vulin je istakao da je Tužilaštvo za organizovani kriminal veoma zadovoljno kvalitetom i sadržinom materijalnih dokaza koji, bez svake sumnje, objašnjavaju i ukazuju na to šta su radili članovi ove organizovane kriminalne grupe.

 

 

Komentari (0)

Loading