(FOTO) U "KUĆI STRAVE" U RITOPEKU NAĐENI NOVI DOKAZI PROTIV BELIVUKA I EKIPE! Ministar Vulin o novim detaljima i istrazi!

Autor: Republika

Hronika

24.04.2021

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal ne prekidaju rad na rasvetljavanju zločina koje su počinili pripadnici tog klana, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

RepublikaFoto: Tanjug

On je prilikom obilaska prostorija Policijske Uprave za grad Beograd u kojima je izloženo novozaplenjeno oružje i eksploziv iz kuće u Ritopeku, koja je pripadala članovima klana Belivuk - Miljković rekao da su u "tu kuću strave" dovođeni ljudi koji su na najsuroviji i najmonstruozniji način ubijani.

- U sklopu te kuće pronađena je i tajna prostorija, vrlo vešto i efikasno sakrivena, do koje možda ne bismo došli da nije bilo onih koji su bili spremni da podele tu informaciju sa nama i u kojoj smo pronašli zastrašujuće veliku količinu naoružanja, više od 10 kilograma raznih vrsta eksploziva, pripremljenih i spremnih da budu aktivirani - naveo je Vulin.

Dodao je da su u toj prostoriji pronađene i industrijske mašine za mlevenje mesa, za mlevenje kostiju, kao i da pripadnici forenzičkih timova rade na istraživanju bioloških tragova kojih, kako je rekao, ima u velikoj količini.

Vulin je istakao da je Tužilaštvo za organizovani kriminal veoma zadovoljno kvalitetom i sadržinom materijalnih dokaza koji, bez svake sumnje, objašnjavaju i ukazuju na to šta su radili članovi ove organizovane kriminalne grupe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading