ČUME SE RAZVEO IZ ZATVORA, IVANI UKIDAJU OBEZBEĐENJE?

Autor:

Hronika

23.11.2017

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubiša Buha Čume, nekadašnji svedok-saradnik u postupcima protiv "zemunskog klana", pravosnažno se razveo od Ivane Tulović! Kako saznajemo, Buhina odbrana očekuje i da se Tulovićevoj u narednom periodu ukine pratnja, dvojica pripadnika UKP, koja joj je dodeljena pre nekoliko godina.

RepublikaFoto: youtube.com/ Tuzlanski TV
Surčinska sapinica dobila epilog: Ivana Tulović više nije u braku sa Čumetom

- Pisali smo ministru MUP Nebojši Stefanoviću, zatim direktoru policije Vladimiru Rebiću da se Ivani Tulović ukine obezbeđenje koje joj je dodeljeno s obzirom na to da sada nema zakonskih uslova za to. Tulovićevoj je obezbeđenje dodeljeno na osnovu mog branjenika. Njoj nikada nije rađena procena ugroženosti, te nema svrhe da i dalje ima obezbeđenje - kaže Buhin advokat Stefan Jokić i dodaje da je Apelacioni sud ukinuo samo deo presude koji se odnosi na troškove za decu.

Buha je početkom septembra ponovo osuđen na dve godine i osam meseci zatvora, kao i novčanu kaznu od 180.000 dinara, kojom mu je produžen pritvor, u kom je od novembra 2015. godine.

On je ovom presudom osuđen za ugrožavanje sigurnosti policajca Milana Ljubenovića, pripadnika obezbeđenja njegove supruge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading