Ima jasnu poruku: OGLASILA SE MARIJA NAKON JUTKINOG IZLASKA IZ ZATVORA!

Autor: Republika

Hronika

23.04.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja žrtva nedozvoljenih polnih radnji koje je činio Milutina Jeličić Jutka, Marija Lukić, kazala je da ne dozvoljava da njegov današnji izlazak iz zatvora utiče na nju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marija Lukić

- Čula sam da je izašao iz zatvora. Nisam nešto bila euforična kad je otišao, niti sam sad utučena kad je izašao. Ne dozvoljavam da to utiče na mene - kazala je Marija.

Osvrnula se i na odgovornost koju ima i društvo kad su u pitanju žrtve.

- Nadam se da ćemo kao društvo biti odgovorniji prema takvim pojavama i da ih nećemo abolirati ububuće - istakla je ona.

Marija Lukić se prva odvažila da javno progovori o svemu što je prošla za vreme dok je bila zaposlena u kabinetu Milutina Jeličića Jutke.

Njena agonija počela je 2015. godine.

Od Jutke je dobila 15.000 Votsap, Viber i sms poruka, koje je ona u jednom trenutku objavila, prenosi "Telegraf".

Udata je i ima dvoje dece.

Marijin muž, Dobrivoje ranije je ispričao kako se osećao povodom situacije sa Jutkom.

- Kada sam video prvi Jutkin komentar, prvo sam bio povređen kao muškarac, kao čovek nisam mogao da verujem da neko može da uradi tako nešto i da piše takve bljuvotine ženi. Drugo, palo mi je na pamet da reagujem kao muškarac, da reagujem kako treba da odreagujem.

- Međutim... zahvaljujući Mariji i nekim ljudima koji su u tom trenutku bili uz nas svi su mi savetovali da stanem, da sačekam, da vidimo da li možemo kroz institucije da odreagujemo, a kao muškarac to se rešava drugačije... Kroz institucije vidite i sami šta se dešava... - kazao je ranije Dobrivoje.

Sa Marijom je, kako je rekao, bio od prvog dana borbe. Podržao ju je da idu do kraja, ali, priznao je da ni sam nije znao u šta ulaze zajedno. Nikada neće zaboraviti odlazak u UKP Kruševac.

- Nisam mogao da verujem da je ona to sve vreme proživljavala, tad sam se osetio nekako... Najpre sam video sam potpuno drugu ženu, koja je bila vedra, čila, vesela, a onda sam video jedno totalno smrknuto lice, jednu preplašenu ženu, koju maltene nisam mogao da prepoznam. To mi je bilo najteže - otkrio je ranije Dobrivoje.

Da podsetimo, iza rešetaka se Jutka našao 25. januara ove godine.

Kaznu je odslužio u KPZ Ćuprija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading