Zdravković se nije pojavio: ODLOŽENA ZAVRŠNICA SUĐENJA ZA POKUŠAJ UBISTVA BEKA!

Autor: A.A.

Hronika

23.04.2021

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Aleksandru Zdravkoviću u Visem sudu u Beogradu za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka odloženo je danas zbog nedolaska okrivljenog. Beko se takođe nije pojavio na sudu, a danas je trebalo da se odrze završne reci.

RepublikaFoto: eStock
Milan Beko


- Zdravković ima stomačni virus, nije mu jutros dobro - rekla je njegov advokat Milica Čolić.

Na pitanje sudije da li je okrivljeni bio kod lekara, odnosno da li imaju dokaz za tvrdnje o bolesti, Ćolić je rekla: 

- Nije bio za sada kod lekara, a verujte sudija da se i ja raspadam. Na hemomicinu sam - poručila je.

Podsetimo, nakon izlaganja završnih reči postupajućeg tužioca, Zdravkovića, njegovog branioca i Bekovog punomoćnika, sud će zakazati datum objave druge prvostepene presude Zdravkoviću.

Zdravkoviću je suđenje ponovljeno po nalogu Apelacionog suda u Beogradu koji u julu prošle godine ukinuo presudu kojom je bio je osuđen na 10 godina zatvora za krivično delo teško ubistvo u pokušaju i naložio da mu se suđenje ponovi, a tada mu je ukinuo i pritvor u kojem je bio četiri godine i odredio kućni pritvor.

Na Beka je pucano 14. novembra 2014. godine kada se kolima vraćao s posla u svoju kuću na Senjaku. Tom prilikom je teško ranjen, a doveden je u pitanje i život njegovog vozača Dragana Dragaša.

Beko je na prošlom suđenju izjavio da nakon više od šest godina od događaja sada može sa "prilično velikim stepenom uverenja" da kaže da je optuženi Aleksandar Zdravković osoba koja je pucala na njega u novembru 2014. godine.

Zdravković je negirao da je pucao u njega, navodeći da može slobodno da ga pogleda u oči.

On se tereti da je sa NN licem pokušao da ubije Beka, kao i da je tom prilikom doveo u pitanje život njegovog vozača Dragana Dragaša, i to tako što je pucao u njih kada je vozač usporio kretanje vozila kako bi daljinskim upravljačem otvorio kapiju Bekove kuće na Senjaku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading