UHAPŠEN SERGEJ TRIFUNOVIĆ! Političar pao u ruke policije!

Autor: Republika

Hronika

22.04.2021

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Trifunović, glumac i bivši predsednik Pokreta slobodnih građana, uhapšen je 17. aprila u naselju Gornji Stepoš u Kruševcu jer je vozio automobil pod dejstvom marihuane!

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Sergej Trifunović

Kako Alo prenosi, njega je saobraćajna policija zaustavila oko 12.30 časova na putu Kruševac-Ravni.

- Glumac je prethodno bio na Kopaoniku sa svojim prijateljima. U povratku s planine, policija je tokom redovne kontrole saobraćaja zaustavila njegov automobil. Tom prilikom policajci su odlučili da ga podvrgnu testu na drogu. Deset minuta kasnije, uređaj je pokazao da Trifunović u organizmu ima tetrahidrokanabinol (THC) - psihoaktivnu supstancu koja se nalazi u indijskoj konoplji, odnosno marihuani, zbog čega je odmah priveden u stanicu - navodi izvor.

Glumcu je određeno zadržavanje do 12 časova, što je uobičajena procedura kada se ustanovi da je vozač drogiran.

Inače, ovo nije prvi put da Trifunović krši zakon u saobraćaju. Velika prašina podigla se 13. januara prošle godine na Novom Beogradu, kada se u večernjim časovima, navodno pod uticajem kokaina, svojim automobilom zakucao u autobus Javnog gradskog prevoza, a potom pobegao. Kako su mediji tada pisali, on se posle udesa pravdao da je otišao jer je "morao da otvori vrata majstorima i da nahrani mačke“. Nekoliko sati posle incidenta, sam se prijavio policiji, ne krijući da je koristio drogu.

Međutim, tu nije bio kraj. Nepunih mesec dana kasnije, Trifunović je svojim džipom „audi Q2“ ponovo izazvao saobraćajnu nesreću na auto-putu za Novi Sad, kada se brzinom od 150 kilometara na sat zakucao u "fijat stilo“ kojim je upravljao Srđan S. (44), a koji je zbog povreda završio u bolnici. Nesrećni čovek je kasnije izjavio za medije da je čudom preživeo sudar.

Preti mu 30 dana robije ili 40.000 dinara iz džepa

Kako Alo prenosi Sergeju Trifunoviću za ovo krivično delo preti novčana kazna od 20.000 do 40.000 dinara ili zatvorska kazna do 30 dana.

Trifunović: Od danas vozim bajs!

Nakon udesa koji je prošle godine izazvao u Novom Sadu, kada je povređen vozač Srđan S. (44), Sergej Trifunović je napisao na Tviteru da će neko vreme "biti na bajsu“.

- Ceo život živim bez zadrške i cenzure i navikao sam da upadam i isplivam iz svakog s*anja. Ali kada zbog tebe neko drugi trpi posledice, udari te realnost i krene da se mota šta je moglo da bude. Gospodina sam otpratio do ambulante u Novim Banovcima. Nema preloma, nema naprsnuća i težih povreda i nadam se da će biti dobro, baš onoliko koliko ja nisam zbog svega što se desilo i što je moglo da se desi - naveo je glumac.

Sva divljanja glumca i političara

21. jun 2019.
- Sergej je učestvovao u udesu na putu od Mladenovca ka Topoli, kad je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta. U nezgodi je tada povređena devojka (20) koja je bila na mestu suvozača.

13. januar 2020.
Trifunović je izazvao saobraćajku na Novom Beogradu, kada je udario u parkirani autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća.

9. februar 2020.
Glumac je na novosadskom auto-putu, oko 3 sata posle ponoći, u punoj brzini udario u zadnji deo automobila koji je išao ispred njega. Od siline udarca vozilo se zarotiralo i udarilo u bankinu, a vozač Srđan S. je bio povređen.

2. avgust 2020.
Bivši predsednik PSG-a je zaustavljen kod Dobanovaca, kada je na delu puta gde je ograničenje 130 kilometara po času jurio BMW-om više od 200 kilometara na sat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Sandra

22.04.2021 08:50

Ništa iznenadjujuće za njega.

Nikola

22.04.2021 08:52

Nekada mi je i zao ovog coveka jer je jako dobar glumac ali se izgubio u carima narkotika i njegovo ponasanje i izjave su plod narko dejstva

RBL

26.04.2021 16:27

@Nikola - Kakva glupost. Radi se (da budem blag) o veoma losoj osobi. Neko drugi bi vecdebelo nadrljao, a ovaj ponavlja krivicna dela i seta se slobodno. Kad neko nastrada zbog njega, onda ce svi da lazu kako su "na vreme upozoravali".

Nikola

22.04.2021 09:11

Šteta što je aroganciju, bahatost i poroke stavio ispred neospornog talenta za glumu.