POČELO SASLUŠANJE KAVČANA: Jake policijske snage oko Specijalnog tužilaštva!

Autor:

Hronika

21.04.2021

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni članovi "kavačkog klana" nalaze se u Specijalnom državnom tužilaštvu, gde je u toku njihovo saslušanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Barinfo Tv
Foto: Ilustracija

Dok saslušavaju osumnjičenene "kavčane", jake policijske snage obezbeđuju zgradu tog tužilaštva, piše Mondo.

Podsećamo, ranije danas policija je lišila slobode navodnog vođu kavačkog kriminalnog klana Slobodana Kašćelana, njegovog telohranitelja Vladimira Vučkovića, kao i Miloša Radonjića i Krstu Maroša.

Osim njih, inspektori Sektora za borbu protiv kriminala uhapsili su još tri osobe, a tragaju za još nekoliko članova i organizatora te kriminalne grupe.

Jedan član organizovane kriminalne grupe uhapšen je u Pljevljima. Među uhapšenima je i kum drugog navodnog vođe "kavčana", Radoja Zvicera.

Iz vrha Uprave policije je rečeno da su uhapšeni osumnjičeni za planiranje i izvršenje likvidacija. U istoj akciji policija traga za Radojem Zvicerom.

Kašćelana sumnjiče da je organizovao kriminalnu grupu koja je počinila i planirala više teških krivičnih dela, za koje je zaprećena kazna i do 40 godina zatvora.

Foto: youtube.com/Vijesti Online
Slobodan Kašćelan

Policija je jutros zvanično saopštila da preduzimaju planske aktivnosti usmerene prema kriminalnim grupama.

Kašćelan je široj javnosti postao poznat nakon neuspelog atentata na njega i njegovog telohranitelja Vladana Vučkovića iz Herceg Novog 2016. godine u Novom Sadu.

On je navodno na čelu kavačkog klana, koji je pored suparničkog škaljarskog, jedan od dva najmonstruoznija kotorska klana. Za njim je 2016. godine raspisana poternica.

Inače, nedavno su pripadnici Sektora specijalne policije pretresli pokretnu i nepokretnu imovinu koju koriste članovi kavačkog kriminalnog klana u kotorskom naselju Kavač.

Prema nezvaničnim podacima, policajci su tada oduzeli više predmeta, između ostalog i vredne umetničke slike, koje su se nalazile u objektima koje koriste vođe tog klana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading