SRBIN U NEMAČKOJ UGUŠIO SINA (8) I ĆERKU (6) DA BI SE OSVETIO BIVŠOJ! Prerušio se u policajca, pa ih vezao kablovima i navukao im kese na glave!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin Semir A. (37), koji inače živi i radi u Nemačkoj, ugušio je kesom svoju decu, ćerku Dž. A. (6) i sina Dž. A. (8) kako bi se osvetio bivšoj supruzi Bijanki S. (29).

RepublikaFoto: printskrin

Srbin Semir A. (37) ubio je svoju ćerkicu Džamilu (6) i sina Džamala (8) u maju prošle godine u nemačkom gradu Regensburgu, a sada je u četvrtak na sudu rekao da su mu "deca bila sve na svetu". Tužilaštvo ga tereti da je decu mučki ugušio kesama da bi se osvetio bivšoj partnerki Bijanki S. (29), koja je htela da se sa sinom i ćerkom preseli kod novog dečka.

Monstrumu je suđenje za stravičan zločin počelo skoro godinu dana nakon dvostrukog ubistva, posle kojeg je Semir pokušao i sebi da oduzme život skokom u Dunav, ali je preživeo i odmah otišao u policijsku stanicu, gde je priznao krivicu.

- Tog dana sam rekao deci da se igramo jedne igre u kojoj sam ja policajac i da su oni uhapšeni. Vezao sam ih kablovima, navukao kese na glave i oblepio ih lepljivim trakama da ne bi mogli da se brane, a onda sam ih rukama udavio. Deca su mi bila najvažnija stvar u životu - rekao je Semir A. u četvrtak na ročištu.

Ubica se u sudnici pojavio u jakni s kapuljačom preko glave, a lice je od sramote sve vreme prekrivao fasciklom jer su tu bili i fotografi koji su pokušavali da ga snime.

Ništa nije slutilo na tragediju


Semirove komšije bile su šoku nakon njegovog krvavog pira, a lokalnim medijima su naglasili da ništa nije slutilo na tragediju.
- Stalno smo ga viđali nasmejanog sa decom. Ruke su mu uvek bile pune kesa sa slatkišima i igračkama. Znamo da je radio kao električar, a suprugu je neizmerno voleo i nakon njenog odlaska je načisto potonuo. Pričao je ponekad da mu dođe da se ubije, ali nikoga nije shvatao ozbiljno, a kamoli da će dići ruku na nedužnu dečicu - ispričali su stanari zgrade u kojoj je ubica živeo.

Koliko je Semir bezosećajan, pokazuje i oproštajno pismo upućeno bivšoj ženi koje je ostavio pored leševa dece, a u kojem je napisao: "Čuvaj se, vidimo se u paklu! Deca su na nebu!", a nakon što su ga spasioci izvukli iz reke, u kojoj je pokušao da se ubije, inspektorima je rekao: "Znam da zaslužujem dugu kaznu."

Nesrećna majka je u vreme zločina bila u drugom stanu kod novog partnera, gde je planirala da preseli i decu iz prvog braka.

Tužilac je na sudu izjavio da su se Semir i Bijanka rastali 2019, ali da on to nikako nije mogao da preboli.

- Ovde je reč o egoisti kojeg je pokretala velika volja da bude moćan i nekoga poseduje. Ovim monstruoznim činom želeo je da bude siguran da se deca nikada neće vratiti majci, a, takođe, hteo je da joj nabaci osećaj krivice zbog kojeg bi se ona osetila kao saučesnik. Otkriveno je i da je pre ubistava razgovarao s poznanikom preko telefona. On je posumnjao da će se Semir ubiti, pa je javio policiji, ali su oni nakon toga u stanu zatekli samo beživotna tela nesrećne dece - istakao je tužilac na prvom ročištu.

Sudija je u četvrtak rekla da će presuda za ovaj nezapamćeni zločin biti saopštena sredinom maja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading