ŽARKO LAZIĆ SE OGLASIO PRVI PUT POSLE TRAGEDIJE: Evo šta je rekao o pogibiji organizatorke emisije "Kuća od srca"!

Autor: Republika

Hronika

18.04.2021

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put posle pogibije organizatorke emisije "Kuća od srca" Jasmine Mihajlović, oglasio se Žarko Lazić, voditelj te emisije. On je odmah po povratku sa sahrane koleginice, govorio za TV Pink...

RepublikaFoto: Printscreen/Pink
Žarko Lazić

Na pitanje novinara o detaljima nesreće, Lazić je odgovorio kratko.

- Detalje će reći javni tužilac. Mi još ne znamo detalje, samo znamo da je na njin naleteo šleper, zasad nemam drugi podatak - rekao je Žarko Lazić.

Ipak, kada je reč o tragično nastradaloj koleginici, tu nije štedeo reči.

- Ona je bila moja desna ruka, radili smo zajedno na terenu, organizovali snimanja, pripremali materijale i majstore. Bila je žena koja je bila spremna da ustane u pola dana, u pola noći da bi pomogla tim ljudima. Živela je za taj format. Radila je na tome da pomogne deci i mnogima kojima je pomoć bila neophodna - dodao je on.

Otkrio je i da je bilo planirano da tog kobnog dana i on bude sa njima u kamionu.

- Da, trebalo je da ja krenem sa njima na taj put, igrom slučaja sam ostao ovde zbog nekih obaveza. Javili su nam majstori i tako smo mi dobili tu informaciju. U kamionu je bio i Zoki, vozač. On je jedan zdrav momak, radio je sa nama, jako smo lepo sarađivali - rekao je Žarko i nastavio:

- To je jako nezgodna krivina, posle sam saznala da su se tu desili mnogi udesi. Na toj krivini su stradali mnogi. Ko je tu kriv, videćemo. Ono što sam ja video je to da na toj krivini ne postoji ogledalo i da je nepregledno.

O stanju vozača, kako je rekao, informacije dobija od lekara sa kojima je svakodnevno na vezi.

- Zoki je sada stabilno. On je životno ugrožen, ali je svestan, na terapiju je odreagovao dobro. Potpuno je svestan, priča. Ne znam da li zna šta se dogodilo - rekao je Žarko Lazić. 

Žarko je na kraju razgovora rekao da mu je zasmetao naziv "ukleta Kuća od srca" koju su mediji lako prihvatili. Kako kaže, to nije moglo da ga ne povredi jer je ta emisija usrećila mnoge porodice i nikako se ne može reći da je ukleta. On je dodao da se o tim uspesima njegove ekipe nije govorilo i nisu bili zanimljivi medijima, čak ni rad same Jasmine, koja je bila vredna svake pažnje. Kako je na kraju rekao, potrebno je samo malo razumevanja u ovako tragičnim i teškim situacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading