Sandra Denda okrivila "Kuću od srca" za smrt organizatorke: ZAR JE TOLIKO SKUPO ANGAŽOVATI VOZAČA?

Autor: Republika

Hronika

17.04.2021

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina Mihajlović (47), organizatorka emisije “Kuća od srca”, poginula je juče u saobraćajnoj nesreći u selu Lađevci kod Kraljeva. Nesreća se dogodila oko 11 časova, a teško je povređen i vozač kombija Zoran S.

RepublikaFoto: facebook.com/Sandra Denda
Sandra Denda

Sandra Denda, bivša voditeljke emisije “Kuća od srca”, koja je na identičan način u saobraćajnoj nesreći pre tri godine teško povređena tokom snimanja serijala, oglasila se na svom Fejsbuk nalogu i kritikovala produkciju zbog, kako je navela, angažovanja nemarnog vozača.

Tuga još jedne porodice zbog nemarnosti vozača iz produkcije “Kuća BEZ srca”. Zar je toliko skupo angaživati vozača? Zar su ljudski životi toliko jeftini kada su u rukama jednog bezdušnika? – napisala je ona.

RepublikaFoto: printskirn/fejsbuk

Kako se sumnja, udes u kojem je nastradala Jasmina Mihajlović se dogodio kada je kamion “skanija“, prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet “fijat“ beogradske registracije u kojem se nalazio deo ekipe poznatog televizijskog serijala “Kuća od srca“, a koji je pokušao da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza.

Nesrećna žena preminula je u bolnici “Studenica”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading