ORGANIZATORKA "KUĆE OD SRCA" KRITIČNO! Poznato stanje povređenih u stravičnom udesu na Ibarskoj magistrali!

Autor: Republika

Hronika

16.04.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnom udesu kamiona i kamioneta, koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u 11 sati, u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali, teško su povređene dve osobe i pričinjena je značajna materijalna šteta. Deo ekipe emisije "Kuća od srca" bio je u kamionetu koji je učestvovao u udesu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Kako saznajemo voditelj Žarko Lazić "Kuće od srca" nije bio sa ostatkom ekipe kada se udes dogodio, dok je organizatorka u kritičnom stanju, a vozač je dobro.

Podsetimo, kako se sumnja, udes se dogodio kada je kamion "skanija", prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet "fijat" beogradske registracije u kojem se nalazio deo ekipe poznatog televizijskog serijala "Kuća od srca", a koji je pokušao da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza, pišu Novosti.

Od siline udarca kamionet je bukvalno odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena.

Teško povređenog muškarca i ženu iz smrskanog kamioneta izvukli su pripadnici kraljevačke vatrogasno-spasilačke jedinice i oni su potom sanitetom preveženi u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj se na ovoj deonici Ibarske magistrale odvijao naizmenično jednom kolovoznom trakom, a više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading