LOM NA SUĐENJU ZORANU MARJANOVIĆU! Advokati urlaju u sudnici, padaju teške optužbe: VEŠTAK U EPICENTRU INCIDENTA, SUDIJA MORALA DA REAGUJE!

Autor:

Hronika

16.04.2021

09:25 >> 09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na suđenju Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge pevačice Jelene Marjanović, odrežena je pauza, nakon što je došlo do pravog rata između advokata odbrane i veštaka, javlja reporterka Republike koja prati ovaj slučaj.

RepublikaFoto: estock/ D. MILENKOVIĆ
Zoran Marjanović

Kako javlja naša reporterka, advokat odbrane Nikola Dumnić optužio je veštaka Dragomira Vasiljevića da je nestručan i pristrasan, nakon čega je tenzija u sudnici dostigla vrhunac, pa je sudija odlučila da odredi pauzu.

- Veštak Vasiljević samo pokušava da pomogno onome ko ga je angažovao i masno platio! Od tog novca može da kupi Mekdonalds - brujao je Marjanovićev advokat.

U istom tonu grmeo je i drugi Marjanovićev advokat Stefan Jokić koji je od veštaka zatražio izvinjenje.

- Tražimo da nam se svima izvini. Veštak je bahat i kontradiktoran, svi mi grešimo, ali on kaže da Telekom greši, što je laž. Godinu dana nam traći vreme, do sad bismo već bili u završnim rečima - rekao je on.

RepublikaFoto: estock/ D. MILENKOVIĆ

Sa druge strane, Vasiljević je ponovio da je dovoljno stručan i kompetentan i odbacio optužbe Marjanovićevih advokata.

Kako prenosi naša reporterka, advokati su ušli i u verbalnu raspravu sa sudijom, nakon čega je određena pauza.

Podsetimo, prethodna dva pretresa su odložena zbog bolesti sudije, a i sam Zoran je pre toga bio u izolaciji jer je imao zdravstvenih problema.

 

Poslednja vest: Odbijen zahtev Marjanovićevih advokata

Kako javlja reporterka Republike koja prati suđenje, sudija je odbila zahtev advokata odbrane za izuzećem veštaka Dragomira Vasiljevića.

Marjanovićevi advokati imaju četiri dana žalbe, a sledeće ročište zakazano je za 16. 06. 2021. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading