(VIDEO) OSUĐEN BRANKO VIDAKOVIĆ: Poznati glumac kažnjen zbog neovlašćenog držanja droge

Autor:

Hronika

16.04.2021

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Branko Vidaković koji je prošle godine uhapšen na Vračaru zbog posedovanja više od 30 grama heroine danas je došao u Palatu pravde na suđenje u pratnji svog advokata.

RepublikaFoto: Republika
Vidaković stiže u Palatu pravde

Više javno tužilaštvo u Beogradu optužilo je glumca Branka Vidakovića (61) zbog neovlašćenog držanja droge za ličnu upotrebu.

On je danas u Palatu pravde stigao u pratnji svog advokata gde je došao na suđenje nakon kog je kažnjen sa novčanom kaznom od 100.000 dinara koju ima pravo da plati u roku od godinu dana, a Ilija Marković koji je zajedno uhapšen sa Vidakovićem dobio je godinu ipo dana kazne zatvora, ali u to ulaze i svi dani koje je proveo u pritvoru.

Podsetimo da je po prijavi policija zatekla Markovića kako izlazi iz garaže u kojoj se nalazio heroin. On je, nakon toga, zajedno sa Vidakovićem ušao u automobil marke "Ford".

 

 

 

U trenutku kada je naišla policija Marković je krenuo u rikverc i tom prilikom udario u drugo vozilo, nakon čega se zaustavio.

Kod Markovića se u hirurškoj masci koju je nosio pronađena tri paketića sa po 10 grama heroina, a nakon toga, policija je pretresla i sumnjivu garažu u kojoj je pronađeno osam kesica sa više od 20 grama heroina, a u prostorijama koje je koristio Vidaković pronađene su dve digitalne vagice i još dve kesice sa više od pet grama heroina. 

 

On se na kraju suđenja kratko obratio novinarima gde je samo prokomentarisao da se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading