NAPADAO IZ SENKE, NIKO NIJE NI POSUMNJAO DA JE PREDATOR: Srpski glumac važio je za LEGENDU, a iza zavese zlostavljao koleginice

Autor:

Hronika

16.04.2021

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučajevi Miroslava Mike Aleksića i Branislava Lečića i grozne optužbe s kojima su se suočili tema je koja već više meseci unosi nemir među ljude, ali oni, po svemu sudeći, nisu jedini.

RepublikaFoto: youtube.com/webadminukvuk
Foto: Ilustracija

Građani bi bili šokirani kada bi saznali imena moćnika koji haraju Srbijom zloupotrebljavajući svoj položaj u društvu i sek*ualno zlostavljajući mlade saradnice.

Objektiv je došao do saznanja da se na tom spisku nalazi nekolicina uticajnih ljudi iz filmske industrije koji ne prezaju ni od čega, pa čak i da prete uništavanjem karijere onim glumicama koje se suprotstave njihovom teroru.

UMRU KAO UGLEDNI UMETNICI

Tokom godina naš dobro obavešten izvor čuo je još sličnih pritužbi na račun još dvojice moćnika.

Gde ima dima, ima i vatre. Nažalost, sve dok te mlade žene ne reaguju i ne prijave nasilje policiji, sve će ostati na rekla-kazala. Problem je što u filmskoj industriji često zloupotrebljavaju mlade i lepe žene zbog uloga, a one ne smeju da odbiju jer će njihovoj karijeri tu biti kraj. Klupko je počelo da se odmotava sa Milenom Radulović i Danijelom Štajnfeld, ko zna šta ćemo sve još saznati ako neke reše da progovore – kaže naš sagovornik, koji kaže da neki od napasnika iz filmskog sveta nisu dočekali da se optužbe protiv njih iznesu.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Milena Radulović

Poznat je slučaj jednog glumca koji je važio za legendu, a koji je često umeo da se neprimereno ponaša prema koleginicama, naročito mladim. Tako je jednu koja mu je u poznatoj seriji glumila ćerku dodirivao po grudima i zadnjici tokom snimanja. Kada mu je ona skrenula pažnju da joj to ne prija, on se ponašao kao da se ništa nije desilo, čak je počeo da je pravi ludom i ubeđuje kako je sve to izmislila. Uplašena za svoju budućnost, jer je znala da je on dobro povezan s producentima i rediteljima, odlučila je da zaćuti. Njen slučaj, što je najgore, nije usamljen, jer su mnoge druge žene decenijama pre toga bile izložene seksualnom zlostavljanju sa njegove strane, ali nijedna nije odlučila da ga prijavi. On je tako umro a da nikada nije protiv njega ništa pokrenuto, te se o njemu i sad mogu čuti samo hvalospevi, iako mnogi iz filmskog sveta znaju da je bio predator – zaključuje naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

16.04.2021 13:06

Svi znaju ko su. Svi ćute. Bitange iz filmske industrije i pozorišta.