PROCURIO ŠOKANTAN SPISAK! Pored Mike i Leke, još tri filmska moćnika zlostavljalja glumice

Autor:

Hronika

15.04.2021

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučajevi Miroslava Mike Aleksića i Branislava Lečića i grozne optužbe s kojima su se suočili tema je koja već više meseci unosi nemir među ljude, ali oni, po svemu sudeći, nisu jedini.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ, Tanjug/TARA RADOVANOVIC
Glumice ih optužile za zlostavljanje Mika Aleksić i Branislav Lečić

Građani bi bili šokirani kada bi saznali imena moćnika koji haraju Srbijom zloupotrebljavajući svoj položaj u društvu i sek*ualno zlostavljajući mlade saradnice.

Objektiv je došao do saznanja da se na tom spisku nalazi nekolicina uticajnih ljudi iz filmske industrije koji ne prezaju ni od čega, pa čak i da prete uništavanjem karijere onim glumicama koje se suprotstave njihovom teroru.

- Kompletna industrija zna da se ovo dešava, ali niko nije dovoljno hrabar da prijavi nasilnike, posebno što su neki povezani s tajkunima, pa se žene plaše odmazde. Najviše pritužbi ima za trojicu iz filmske industrije koji su rado viđeni gosti po TV emisijama i redovno podržavaju glumice Danijelu Štajnfeld i Milenu Radulović kako bi stvorili lažnu sliku o sebi. Njima se neće stati na put ako te žene ne progovore - otkriva izvor štampanog izdanja Objektiva, koji zna imena, ali ne želi da izlazi u javnost bez jasnih dokaza.

RepublikaFoto: instagram.com/youtube
Milena Radulović i Danijela Štajnfeld

Naš sagovornik opisuje scenu kad mu je prišla mlada koleginica i požalila se na čoveka koga poznaje duže od 10 godina i za koga nikad ne bi pomislio da bi mogao da uradi takvu gadost.

- U tom trenutku snimao se film koji je postao neviđeno popularan, a njoj je to bila tek druga uloga u životu. Pošto je privlačna, bila je scena u kojoj je trebalo da se skine i odglumi orgazam s partnerom. Pre nego što se snimala scena, on je nju pozvao u kancelariju i tražio je od nje da mu pokaže kako će to da izgleda. Krenuo je da je pipa i tražio od nje da se skine gola i spava s njim tu na stolu - kaže naš dobro informisani sagovornik i dodaje da se glumica jedva izvukla.

Njoj je bilo neprijatno, htela je da pobegne odatle, ali joj on nije dozvoljavao. Zapretio joj je da će joj zauvek zatvoriti vrata filmske industrije i da nigde više neće moći da glumi. Postao je nasilan,
gurnuo ju je ka stolu i krenuo da je skida, ona je počela da plače i nekako se u tom trenutku otrgla od njega i pobegla. Kad mi je ispričala šta se desilo, nisam mogao da verujem. Posle sam posmatrao njegovo ponašanje, on je delovao kao da je sve u najboljem redu, pa sam pomislio da je to možda i izmislila - 
 dodaje naš dobro informisani sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Adam

15.04.2021 20:54

UŽAS! Kompletna industrija zna da se ovo dešava, ali niko nije dovoljno hrabar da prijavi nasilnike, posebno što su neki povezani s tajkunima, pa se žene plaše odmazde.

Odgovori 11 0
Ljubiša

16.04.2021 09:10

A pri snimanjima na terenu ne zna se ko sa kim spava. Svako sa svakim spava, sve se isprobava.