MARJANOVIĆEVA LJUBAVNICA TUGE: Zoran bio u vezi sa drugom pevačicom i PRE Jeleninog UBISTVA?

Autor: Republika

Hronika

15.04.2021

17:16

Psihološkinja Dragica Danilović i novinarka Jelena Pronić bile su gošće emisije "Redakcija" na Kurir televiziji, gde je analizirala aktuelne događaje sa javne scene.

ST/V. LUKIĆ, Facebook/Dragana Roljić

Prvi na tapetu našao se Zoran Marjanović nova sa svojom novom pesmom "Ljubavnica tuge" i spekulacijama da je pevačica koja ju je otpevala Dragana Roljić navodno njegova nova devojka.

Zoran Marjanović toliko privlači pažnju publike jer mi i danas ne znamo šta je istina oko slučaja sa pokojnom pevačicom Jelenom. On je i muž koji tuguje, a i onaj koji je optuženi. Plus se sada govori i o njegovoj navodno novoj partnerki, koja je navodno isto pevačica. Ljudi traže razrešenje, a uz to postoji i onaj deo gde posmatraju kako neko tuguje i osuđuju ako nađe novog partnera nakon smrti prvog – rekla je Dragica.

Ukoliko bi se ispostavilo da je istina da je Dragana Marjanovićeva devojka, psiholog kaže da bi i sam naziv pesme "Ljubavnica tuge" koju je ona otpevala bio interesantan za tumačenje.

On može da se protumači na hiljadu načina. Da je ona bila njegova ljubavnica pre, da je sve to bilo tužno, jer nisu mogli da budu zajedno, da on nije mogao da preboli Jelenu pa je ona tugovala… Oni daju mnogo povoda za spekulacije – kaže Jelena Pronić, novinar Kurira.

Sa druge strane psihološkinja se nadovezala da, ako bi se ispostavilo da je Zoran našao još jednu pevačicu to mnogo govori o njemu.

To bi bio zanimljiv izbor partnera, reklo bi se da voli da je u centru pažnje. Da bira takve partnere koji privlače pažnju, koji su atraktivni, a samim tim i sebe stavlja u centar pažnje – kaže Dragica.

Komentari (0)

Loading