ROĐAK MANIJAKA IZ OSTRUŽNICE NAPAO NOVINARE SRPSKOG TELEGRAFA I REPUBLIKE: Ajmo gas, gubite se odavde! Slobodno zovite policiju

Autor: Republika

Hronika

14.04.2021

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođak manijaka iz Ostružnice D.N, za koga ga je Republika otkrila da je seksualno zlostavljao devojčicu (12), brutalno je napao i izvređao našu novinarsku ekipu.

RepublikaFoto: ST/P. DIVAC
Uhapšeni pedofil D.N.

Tragom informacije o kojoj smo prvi pisali, reporteri Republike otišli su u Ostružnicu kako bismo otkrili sve detalje vezane za ovaj stravičan slučaj koji je uzburkao Srbiji.

Međutitim, dok je otac uhapšenog pedofila branio svog sina tvrdeći da je "nemoguće da je on uradio tako nešto", ispred kuće u Ostružnici pojavio se krupan mladić koji je besno počeo da tera i vređa našu novinarsku ekipu.

- Ajmo gas, gubite se odavde! Rade, uđi unutra, veruj mi! To su go*na novinarska! Ajde odlazite odmah, ja sam Dragoslavov sin Oliver! Slobodno zovite policiju, sedajte u kola odmah i idite tamo odakle ste došli - vikao je on dok je išao ka našim reporterima stisnutih pesnica.

Prema našim saznanjima, uhapšeni učitelj nema decu i nikada se nije ženio, pa mu je izvesni Oliver neko od rođaka koji ne veruju da je D.N. kriv za pokušaj obljube devojčice.

Nesrećno dete su, kako smo saznali u Ostružnici, iz kandži predatora spasile dve drugarice koje su je čekale ispred KUD Milorad Pantić.

- Čule su da ona plače i vrišti, pa su fotografisale automobil manijaka i pozvale policiju i devojčicinu majku. Oni su stigli u rekordnom roku i spasili naše dete od tog bolesnika - ispričao je za Srpski telegraf rođak napadnute devojčice. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading