MANIJAK IZ OSTRUŽNICE NEGIRA DA JE ZLOSTAVLJAO DEVOJČICU (12)! Instruktor folklora saslušan u Tužilaštvu!

Autor: Republika

Hronika

14.04.2021

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učitelj folklora iz Ostružnice, D. N. (58) saslušan je u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu pošto je uhapšen zbog sumnje da je seksualno uznemiravao dvanaestogodišnju devojčicu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
- Osumnjičeni, instruktor folklora D. N.  je saslušan u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu dana 13. 4. 2021. godine, a koji se tereti da je izvršio krivično delo Nedozvoljene polne radnje nad oštećenim maloletnim licem. Zamenik Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je stavio predlog za određivanje pritvora, nakon čega je sudija za prethodni postupak Drugog osnovnog suda u Beogradu odredio pritvor - kazali su u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Međutim, instruktor je negirao da je počinio krivično delo.

- Osumnjičeni D. N. je izneo svoju odbranu i negirao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret - dodaju u Tužilaštvu.

Podsećamo, Republika je prva objavila da je D. N. uhapšen, a MUP je kasnije potvrdio naše pisanje i saopštio da je manijaku određen pritvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading