VELJA BESAN NA TIJANU AJFON! Belivuk poludeo kada je saznao da ga je starleta odrukala!

Autor: Republika

Hronika

14.04.2021

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okoreli kriminalac Veljko Belivuk svestan je da su mu neki od njegovih saradnika okrenuli leđa, a posebno je pobesneo kada je čuo da je Tijana Ajfon bila saslušana u SBPOK.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić, Starsport
Velja poludeo zbog Tijane Ajfon

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja na ivici je nervnog sloma jer je shvatio da mu nema spasa i da će verovatno biti doživotno na robiji! Belivuk preko medija prati sve što se piše o njemu i svestan je da policija ima čvrste dokaze za monstruozne zločine koje su počinili on i njegova kriminalna grupa.

Insajder iz Centralnog zatvora, koji je svakodnevno u kontaktu sa Belivukom otkriva da ovaj pomno prati medijske izveštaje i da je u toku sa svime što se dešava "napolju".

- Velja se fizički dobro drži, ali je primetno da je iz dana u dan sve tanji sa živcima. Zna da neće skoro biti na slobodi, što mu najteže pada, ali posebno ga pogađaju informacije da su njegovi saradnici i prijatelji spremni da sarađuju s policijom. Verovatno je bio potpuno uveren da je svima uterao strah u kosti i da niko neće smeti da svedoči protiv njega, a onda se sve to preko noći okrenulo nakon što su svi pohapšeni - kaže sagovornik Informera.

Vođa navijačke grupe "Principi", koja mu je bila paravan za najstrašnije zločine, burno je reagovao kada je video da je saslušana starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon. Ona je dala iskaz jer je bila verena s Veljinim kumom i saradnikom Miroslavom Tadićem Miksom, koji je takođe uhapšen zajedno sa Belivukom.

- Belivuk zna šta je sve Tijana ispričala u policiji i zna čak i da je prošla poligraf. On je svestan da Ajfonka nije bila upućena u zločine klana, oni su je, navodno, samo ponekad koristili za neke kurirske zadatke ali je tog dana, nakon Tijaninog slaslušanja, iz samo njemu poznatih razloga pobesneo i optužio starletu da je lagala neke stvari kada je pričala o njemu. Tvrdio je da je Maksimovićeva prošla na poligrafu samo zato što joj nisu postavljali prava pitanja. Nisam siguran na ša je mislio - ističe izvor iz CZ.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading