ALBANSKI KRIMINALAC KELJMENDI IMA SRPSKI PASOŠ: Teška muljaža iz 2016. godine isplivala na površinu, NEKO ĆE MORATI DA ODGOVARA!

Autor: objektiv.rs, Republika

Hronika

13.04.2021

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanska mafija uspela je da izvrši jak prodor u srpsko Ministarstvo unutrašnjih poslova!

RepublikaFoto: printscreen
Elvis i Naser Keljmendi

Na ovaj šokantan zaključak upućuje činjenica da je Elvis Keljmendi, najstariji sin narko bosa Nasera Keljmendija, uspeo da dobije srpski pasoš, iako se još od 2010. godine nalazio na Interpolovoj poternici.

Prema saznanjima Objektiva, srpsku ličnu kartu i pasoš ovog građaninu Kosova 2016. godine izdao je MUP u Beogradu, preciznije Policijska uprava za grad Beograd. 

Da skandal bude veći, samo nekoliko dana po izdavanju srpskih dokumenata, Keljmendi je uhapšen u Makedoniji poternici Crne Gore.

Podgorica je, inače, Keljmendija teretila upravo zbog podstrekivanja dva službenika tamošnje filijale za upravne unutrašnje poslove Kotor MUP Crne Gore da mu protivzakonito izdaju dokumenta te države i upišu ga u registar crnogorskih državljana.

Foto: printscreen
Srpski pasoš Elvisa Keljmendija

Međutim, ono što mu nije uspelo u Crnoj Gori, uspelo mu je u Srbiji, pa je naslednik jednog od ozloglašenih vođa kriminalnih albanskih krugova dobio dokumenta koja su mu omogućila da uživa status građanina Srbije.

Komentarišući ovaj svojevrsni skandal, nekadašnji kontraobaveštajac, potpukovnik u penziji Ljuban Karan konstatuje da ovaj slučaj pokazuje da je albanska mafija uspela da izvrši prodor u MUP Srbije.

- Istrage koje se trenutno vode oko afera "Prisluškivanje", "Državni udar", kao i oko hapšenja grupe oko Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, izbacile su dosta zanimljivih podataka. Između ostalog, vidi se da su pripadnici jakog narko kartela Keljmendijevih imali jake veze sa visokopozicioniranim inspektorima u našem MUP - objašnjava Karan za Objektiv.

 

Otac na crnoj listi SAD

Podsetimo, Naser Keljmendi, otac Elvisa Keljmendija svojevremeno je bio proglašen za neposrednu opasnost za SAD od strane tadašnjeg šefa Bele kuće Baraka Obame. 

Nedugo zatim, Obama je celu porodicu Keljmendijevih stavio na crnu listu međunarodnih trgovaca drogom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading