IDENTIFIKOVAN! Uhapšen manijak koji je sinoć pokušao da siluje devojčicu (10) u toaletu beogradskog TC! RODITELJI HTELI DA GA LINČUJU!

Autor: Republika

Hronika

13.04.2021

07:33 >> 08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamere u tržnom centru u kom je sinoć oko 19 sati manijak pokušao da seksualno zlostavlja desetogodišnju devojčicu, snimile su kako je on odvodi u toalet.

RepublikaFoto: youtube.com/KissFM Media

Muškarac je identifikovan i uhapšen, a kako su roditelji hteli da ga linčuju, policija ga je jedva spasla i kroz garažu sprovela u automobil.

- Kamere su snimile kako je odvodi u toalet, a potom i kako izlaze - otkriva izvor Kurira.

Prema nezvaničnim informacijama, devojčica se igrala sa drugarima u krugu tržnog centra, kada je stariji muškarac prišao i rekao joj da krene za njim. Uplašena devojčica, navodno je pomislila da je nešto zgrešila, ali je muškarac odveo u toalet.

Na sreću, uspela je da izađe i sve ispriča sestri i roditeljima koji su odmah pozvali policiju.

Šta se sve dešavalo u tim trenucima pročitajte ovde.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
angie

13.04.2021 10:43

Uzas, sta se ovo desava, da ne mozemo vise decu pustiti mirno ni u trzni centar. Mora se podhitno menjati zakon, neka se angazuju najbolji advokati i sudski tumaci kao sto je Jasna Filipovic Bojic, ovakvim ljudima treba dozivotna robija.